Vil du opslå et job på Bureaubiz?

Få din jobannonce vist for en relevant målgruppe, så du får de rigtige ansøgere. De to primære læsergrupper på bureaubiz.dk er bureaufolk og marketingfolk.

Bureaubiz’ læsere er folk i alle stillinger på bureauer. Både reklamebureauer, digitale bureauer, dialogbureauer, PR- og kommunikationsbureauer og mediabureauer.
Marketingfolk – især dem i de højere stillinger, læser også bureaubiz.dk. Og sidst, men ikke mindst, læses bureaubiz af ansatte på medier
Der er link til de aktuelle jobopslag i bureaubiz’ daglige nyhedsbrev og der er link til de nyeste jobopslag på forsiden af bureaubiz.dk. Desuden er der link til jobopslagene rundt omkring på bureaubiz’ site.
Det er ALTID de nyeste jobopslag, der står øverst. Det er mest brugervenligt, så læseren altid kan se, når dit jobopslag er slået op.
Prisen for et jobopslag er kr. 4.490. Hvis du har flere jobopslag, så kontakt Pia Osbæck på 24 27 32 38 eller pia@bureaubiz.dk og få en samlet pris.
Du kan også få dit job både på bureaubiz.dk og kforum.dk. Normalt koster det kr. 7.990 at slå et job op på kforum.dk. Hvis du slår dit job op både på kforum.dk og bureaubiz.dk er den samlede pris kr. 9.990.
pia-osbaeck
Upload logoer på 1600 x 1000 pixels i bredformat og som png. Så skalerer det bedst alle steder på sitet. Alternativt, at logoet som minimum er 800×500 pixels. Har I logoer i højformat anbefaler vi, at I lægger dem på en hvid baggrund på 1600×1000 pixels.

Indryk job

  • Bliver vist i oversigter
  • Info til faktura

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.