20-årig åbner sit andet bureau

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Først et modelbureau – med tre kontorer – og nu følger et event- og promotionbureau. Alt sammen stiftet inden for et år.

I december 2011 stiftede 20-årige Sarah Maria Hyatt modelbureauet Hyatt Model Management.

Siden er det blevet til en afdeling i Reykjavik, og i øjeblikket åbnes det, der i en pressemeddelelse omtales som ”Asiens hovedkontor” i Beijing. Her har man – som eneste danske modelbureau – lavet en aftale med et af Kinas største reklamebureauer, hvis kundeliste omfatter det statslige radio og tv.

Der er planer om at åbne en afdeling i New York inden årets udgang, og nu følger så et nyt bureau: Et event- og promotionbureau med navnet Team Eyecandy.

Her vil Sarah Maria Hyatt kombinere salg og smukke modeller:

”Alle vores modeller gennemgår et intensivt tre-dages salgskursus, før de skal ud på en opgave for at dele flyers ud, sample produkter, brande og skabe positiv opmærksomhed for vores kunders brand og produkt. Vi håndplukker vores eventmodeller og sørger for, at de har flair for salg og kommunikation og ikke mindst gå-på mod og udstråling,” siger Sarah Maria Hyatt i pressemeddelelsen.

Hun fremhæver selv sin alder og sit køn som ekstra motivationsfaktor:

”Det er en branche, hvor man skal have spidse albuer, og jeg bliver tit konfronteret med min alder, og når man så samtidig er kvinde, bliver man stemplet på flere punkter. Det gør det bare ekstra vigtigt for mig at få succes og skabe forandring i en branche, der underbetaler sine modeller,” siger Sarah Maria Hyatt.

Team Eyecandy har allieret sig med den islandske salgscoach, Konrad Konradsson, der vil undervise bureauets modeller – 100 i alt, alle kvinder – en gang om måneden.

Bureauet har modellen og skuespilleren Cecilia Black som meddirektør.

Sarah Maria Hyatt åbner nu sit andet bureau inden for et år.