OM K-DAGEN

 På denne K-dag tager vi fat om, hvordan du udvikler din rolle som presserådgiver. Hvordan bliver du inviteret inden for tidligt nok, så du kan være med til at præge jeres budskaber fra start? Og dermed i højere grad sikre, at jeres historier har en god chance for at trænge igennem til medierne. Hvordan skaber du intern forståelse for mediernes – og dermed dine – arbejdsvilkår og tuner din organisation til at kunne arbejde med på mediernes betingelser?
Riv en dag ud af kalenderen og få metoder til at:
  • Udvikle dig som rådgiver og blive en endnu stærkere sparringspartner for ledelse og eksperter i jeres organisation
  • Få talspersoner og presseberedskab tunet bedst muligt ind på samarbejdet med pressen og mediernes betingelser
  • Hæve dig fra drifts- til strategisk fokus og få tilstrækkelig indflydelse på historier, temaer og budskaber, så I i sidste ende får flere og bedre historier i medierne.

Kurset er for dig, der er ansvarlig for pressearbejdet i din organisation – enten som pressechef, -rådgiver eller -konsulent. Du er ambitiøs og vil gerne rykke dit arbejde og dine egne rådgiverkompetencer.


PROGRAM

Styrk din rolle som rådgiver
Du er bindeled mellem presse og organisation og vil gerne blive endnu stærkere til at forme jeres strategi og budskaber, så de rammer mediernes kriterier. Og så har du et ønske om at blive en stærkere rådgiver for jeres ledelse og talspersoner. Mikael Baden giver dig redskaberne til at flytte din position, så du træder tidligere ind i beslutningsprocesserne, får en højere grad af ørenlyd og større indflydelse på, hvad der skal kommunikeres hvornår. Du får konkrete og brugbare input og arbejder på dagen med en plan for at styrke din rolle som rådgiver.

Mikael Baden, kommunikationsrådgiver og partner, Friday

Frokost

Case: Pressechef med power

Theis Brøgger er Arlas mand i pressen, men også pressens mand i virksomheden. Hans arbejde har gjort ham til en af landets mest respekterede pressechefer og banet vej for en stærk position internt i organisationen. Men hvad kræver det helt konkret? Theis Brøgger indvier dig i sine metoder til at blive et effektivt bindeled mellem pressen og organisationen – og fortæller også om, hvilke greb der virker, når du skal være en værdsat sparringspartner og rådgiver for topledelsen.

Theis Brøgger, Director of External Communication, Arla Foods

Pause


Case: Følger


UDBYTTE

Efter K-dagen kan du:
  • Give bedre rådgivning til dit talsmandskorps
  • Skabe bedre samspil mellem presse og organisation
  • Opnå større lydhørhed blandt centrale stakeholdere i organisationen.

 


MØD

Mikael Baden
Kommunikationsrådgiver og partner

Theis Brøgger
Director of external communication


PRAKTISK

Hvornår?
Torsdag den 27. september 201t fra kl. 9.15 – kl. 16.00. Kom gerne fra kl. 8.45 til let morgenmad.Hvor?

K-dagen holdes hos centralt i København. Nærmere info følger tættere på dagen.

Hvordan melder jeg mig til?

Tilmeld dig hurtigst muligt her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). . Medlemmer af DJ får kurset til halv pris.Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusiv frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du velkommen til at sende en kollega i stedet.Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med. Din kollega skal blot skrive “Kollegarabat” i feltet “Evt. andre oplysninger til fakturering” ved tilmelding.Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).Er der en studenterplads?

Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de vigtigste pointer fra dagen på din K-profil. Studenterpladsen på denne K-dag er: Ledig.

Skriv en kort redegørelse for at pladsen skal være din til kdag@kforum.dk for at komme i betragtning.

Vil du vide mere?
Så tag fat i Louise Grau på 33 42 21 60 eller kdag@kforum.dk

Vi glæder os til at se dig!

TILDMELD DIG HER

Information