De store konsulenthuse køber bureauer i stor stil på internationalt niveau. Men hvordan ser det ud i Danmark? Bureaubiz har sammen med ph.d.-studerende Henrik Jensen analyseret de seneste 10 års køb og salg af bureauer i Danmark. Hvem er køberne? Og hvilke typer bureauer køber de? Tag med til Bureaubiz Pro After Hours og få svarene.

 

Opkøb, fusioner og overtagelser. Ord, som de seneste år har fyldt mere og mere i spaltepladsen på Bureaubiz. Men hvorfor er det mon sådan? Og hvad siger det om bureaubranchen i Danmark?

For at undersøge sagen nærmere har vi allieret os med med Henrik Jensen, der er tidligere CEO for de mere end 20 bureauer, der findes i Dentsu Aegis Network i Norden og PhD-studerende ved Roskilde Universitet inden for Business Model Innovation. Vi har gennemgået alle de opkøb og salg af bureauer, vi har skrevet om de seneste 10 år, og vi har undersøgt de efterfølgende resultater og konsekvenser af nogle af opkøbene. Sidst men ikke mindst har vi også talt med nogle af de centrale aktører og fået deres erfaringer med køb og salg af bureauer i Danmark.

Vi starter kl. 17.00, hvor Henrik gennemgår konklusionerne af analysen og giver sit bud på tendenserne for de kommende år. Efter oplægget håber vi, at du har lyst til at blive hængende til et glas champagne, lækre snacks og lidt networking.

Hvor og hvornår?
Vi glæder os til at se dig til Bureaubiz Pro After Hours torsdag den 27. september. Vi bor på Gammel Kongevej 3E, 4. sal. 1610 København V. Oplægget starter kl. 17.00, men kom i god tid og få en god plads.

Hvad koster det?
Arrangementet er kun for medlemmer af Bureaubiz Pro. Husk at være logget ind.

  • Det er gratis at deltage, hvis I har købt Bureaurapporten ’18 som en del af jeres medlemskab.
  • Hvis I har et månedligt eller årligt medlemskab af Bureaubiz Pro (uden Bureaurapporten) koster det 150 kr. pr. person. at deltage.

Er du i tvivl om, hvilket medlemskab I har, så skriv til info@bureaubiz.dk. Vi hjælper gerne.

Hvordan melder jeg mig til?
Du melder dig til herunder.

Tag gerne din kollegaer med, men husk at tilmelde jer det rette antal, så vi ved, hvor mange stole vi skal sætte frem og hvor mange champagneflasker, vi skal åbne.

 

Billetter

Ubegrænset ledige
Tilmelding150,00 DKK ekskl. moms

Udfyld venligst alle krævede felter

Information