Om K-dagen
På denne kursusdag går vi dybden med forandringskommunikation, og du får nogle meget konkrete og håndgribelige modeller, metoder og værktøjer, du kan bruge, når du skal støtte og rådgive din organisation i forbindelse med forandringer.

Du får desuden mulighed for at arbejde med din egen forandringskommunikations-case ved at tage hul på eller forbedre din egen forandringskommunikationsplan, din forandringshistorie og vurdere hvilke aktiviteter, der bedst støtter op om din forandring.

Herudover får du…

  • Forståelse for forandringsledelse som disciplin, og hvordan du kan bruge den viden til at løfte din egen forandrings-kommunikationsindsats – måske endda helt ind på direktionsgangen.
  • Inspiration udefra, så du kan se, hvordan andre har arbejdet med forandringskommunikation i praksis. Dette kan give dig nogle ideer til, hvordan du skal planlægge og gennemføre din egen forandringskommunikation – og måske også, hvad du ikke skal gøre.
  • Værktøjer, modeller og metoder til at levere værdiskabende og engagerende forandringskommunikation. Som en del af dette ser vi på, hvordan du kan måle effekten af din forandringskommunikation og hvad du stiller op med den viden, du får fra målingen.

K-dagen er for dig, der er intern kommunikatør eller kommunikationsrådgiver i en privat eller offentlig organisation og som enten allerede understøtter eller rådgiver din organisation i forhold til forandringskommunikation eller som gerne vil styrke din kompetence inden for denne disciplin.

K-dagens udbytte
Dagen er interaktiv og består af oplæg, refleksion og praktiske øvelser, hvor du får mulighed for at overveje, hvordan du selv tager næste skridt i arbejdet med at udvikle og forbedre forandringskommunikationen i din organisation.

Efter kurset har du fået et overblik over og ideer til, hvordan du kan optimere din forandringskommunikation, og har fået masser af indsigt og inspiration med hjem. 

Du får tilsendt en digitalt diplom efter kursusdagen, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter, eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Læs om kursusprogrammet og dets foredragsholdere her

Og meld dig til her

Information