Bliver dit bureaus ydelser også prissat for lavt? Drømmer du om at realisere 10 procent højere priser for dit bureaus arbejde? Tag med på Bureaubiz’ gratis morgenmøde om prissætning.

Danske bureauer har gennem de seneste 10 år ikke formået at hæve deres priser. Bruttoavancen pr. medarbejder står bomstille på 850.000 kr. Prisen for danske bureauers arbejde falder med 2 procent om året, hvis der tages højde for inflationen. At blive bedre til prissætning er og bliver altså en strategisk hovedudfordring for den danske bureaubranche nu og i de kommende år.

På dette morgenmøde sætter vi fokus på udfordringer, og hvordan du som prisansvarlig kan blive endnu bedre til at prissætte jeres ydelser, og forhåbentlig se resultater på bundlinjen.

Vi runder af med en præsentation af vores netværk for prisansvarlige som starter op i efteråret. Læs mere om netværket her. 


MØD

Henrik Jensen, ph.d. og stifter af Brandse & Co
Henrik har mere end 10 års erfaring som topchef i Dentsu Aegis Network. Derudover har han læst en ph.d. inden for ‘Business model innovation’ på Roskilde Universitet. Henrik har også modtaget Lommer-legatet for et projekt omkring fremtidens forretningsmodeller for bureauer. Henrik står i dag bag Brandse & Co, som hjælper bureauer med at få succes med deres forretning.


TILMELDING 

Morgenmødet er gratis, men kræver tilmelding.

Hvordan melder jeg mig til?
Du melder dig til herunder. Tag gerne din kollegaer med, men husk at tilmelde jer det rette antal, så vi ved, hvor mange stole vi skal sætte frem og hvor mange croissanter vi skal købe.

Ved tilmelding accepterer du, at vi sender en opfølgende mail om netværk for prisansvarlige.


DET PRAKTISKE

Hvor og hvornår?
Vi glæder os til at se dig til Bureaubiz morgenmøde fredag den 30. august.

Vi bor på Gammel Kongevej 3E, 4. sal. 1610 København V.

Oplægget starter kl. 08.30, men du er velkommen fra kl. 08.00 hvor vi byder på let morgenmad. 

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte redaktør Julie Kolbeck på 28 29 71 02. Du kan også skrive til info@bureaubiz.dk

Vi glæder os til at se dig!

Billetter

30 ledige
KursusbilletFree

Information