Er du bureaudirektør, leder eller kontaktchef, så tag med til gratis morgenseminar hos Bureaubiz og lær, hvordan I hæver prisen på jeres produkter og services. 

Flere og flere bureauer giver udtryk for, at kunderne vil have mere for mindre. Og der er noget om snakken. For flere undersøgelser viser nemlig, at prisen for bureauydelser falder med fem procent om året. Så hvordan sikrer du, at udviklingen ikke rammer jer? Og hvad skal der til for, at kunderne vil betale mere for jeres produkter og services?

Tag med til gratis morgenmøde som Bureaubiz Pro-medlem den 9. marts og få svarene.

Du får:

  • Inspiration og strategier til at hæve prisen på jeres ydelser
  • Indsigt i de seneste undersøgelser om prissætning af bureauydelser
  • Indsigt i den nyeste forskning og teori inden for bureaubranchen.

Du møder:

Henrik Jensen har tidligere været CEO for de mere end 20 bureauer, der findes i Dentsu Aegis Network i Norden. Henrik er PhD studerende ved Roskilde Universitet inden for Business Model Innovation, og han har modtaget Lommer-legatet for et projekt om fremtidens forretningsmodeller for bureauer, hvor han bl.a. konkluderer, at en af branchens hovedudfordringer er prissætning af bureau-ydelser.

Praktisk info


Hvornår?
Morgenseminaret foregår den 9. marts. Kom fra kl. 8.30 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 og slutter senest kl.11.00.

Hvor?
Vi ses hos Bureaubiz, Gammel Kongevej 3E 4.sal, 1610 København V.

Hvem kan deltage?
For at deltage, skal du/din virksomhed være medlem af Bureaubiz Pro. Hvis du/I ikke er medlem endnu, kan du tilmelde dig her (Pst! Den første måned koster kun 1 kr.).

Hvordan melder jeg mig til?
Du melder dig til ved at klikke på tilmeldingsknappen, hvorefter du bliver videreført til Kforum.dk, hvor tilmeldingen foregår. Der er et begrænset antal pladser, der udfyldes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind, så meld dig til hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Pia Osbæck på 24 27 32 38. Du kan også skrive til pia@bureaubiz.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Information