Dette kursus vil give dig den inspiration og praktiske træning, der er nødvendig for at designe og levere transformerende oplevelser, om det er i din virksomhed, med dit team eller til en ekstern begivenhed.

Denne interaktive dag inkluderer forelæsninger, refleksioner og workshops, der vil give dig den inspiration og praktiske træning, der er nødvendig for at designe og levere transformerende oplevelser, om det er i din virksomhed, med dit team eller til en ekstern begivenhed.

Obs! Kurset vil foregå på engelsk. 


INDHOLD 

Din organisation er i live. Den består hovedsagelig af levende, vejrtrækkende og hårdtarbejdende mennesker. Din kombinerede viden er det mest værdifulde aktiv i bygningen, og en måde at opretholde denne konkurrencemæssige fordel er ved at styre, organisere, lede og skabe mere af det. Denne kollektive intelligens har en stor indflydelse på at skabe og levere møder, workshops og arrangementer med resultater.

Men hvor begynder du? Ved at undersøge det brede spektrum af de værktøjer, metoder og ressourcer, der er til rådighed, ser vi på procesdesign og facilitering som grundlaget for at skabe, hvad der kan blive din skræddersyede metode til forandring.

Hvem er kurset for?
Kurset er velegnet til dem, som gerne vil lære at designe og lede kreative processer, og som gerne vil opnå mere erfaring i at arbejde med mennesker. Om du er freelancer, konsulent, virksomhedsejer eller arbejder for en, er I alle velkomne. Ingen tidligere erfaring er nødvendig. 


UDBYTTE

  • Introduktion til forskellige processer, værktøjer og metoder
  • Inspiration til navigation i usikre processer ved hjælp af facilitering
  • Opleve interaktive formater, herunder workshops og refleksion
  • Organisere procesdesignværktøjer, skabeloner og ressourcer.

MØD

Jenny Theolin, Studio Theolin / Group of Humans  
Med næsten to årtier i designindustrien fokuserer Jenny hovedsageligt på at facilitere forandringer gennem arrangementer, oplevelser og programmer via hendes Studio. Hendes seneste kunder inkluderer H&M Foundation, Group of Humans, Berghs School of Communication, WaterAid, Hyper Island, Halebop and Paulig Foods.


DET PRAKTISKE

Hvornår?
Kurset er den 15. juni 2019 fra kl. 9.00 – 16.00. Kom fra kl. 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.15 og slutter kl. 16.00.

Hvor?
Kurset afholdes i lokalerne hos Danske Advokater, Vesterbrogade 32, 1620 København.

Hvad koster det?
Prisen er 8.000 svenske kr. ekskl. moms (Svarende til kr. 5.700 kr. ekskl. moms).

Prisen dækker en hel kursusdag og god forplejning, inklusiv let morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe.

Bemærk at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.

Sprog
Kurset afholdes i samarbejde med den svenske kommunikationsskole Berghs og vil derfor foregå på engelsk.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte kursusleder Anne Skriver på info@bureaubiz.dk.

Sådan køber du:
Du tilmelder og betaler kurset via Berghs hjemmeside. Vær opmærksom på at prisen er anført i svenske kroner.

Information