Tag med på kursus 15. maj og lær, hvordan du skriver og publicerer indhold, så Google elsker det – og dine læsere finder det.

I dag er Google den mest anvendte forside til alle websites – også dit. Så hvis ikke du dukker op blandt Googles søgeresultater, bliver dit indhold ikke brugt. Med andre ord: Ude af syne, ude af sind.

Derfor er det mega-vigtigt for dit indhold, at det er tilpasset Google. Dit indhold skal være SEO-optimeret.

Men SEO-arbejdet har ændret sig markant de seneste år. I dag handler det lige så meget om at lave det helt rigtige indhold til den rigtige målgruppe, som det handler om at kende og bruge de rigtige søgeord og søgetermer.

På kurset tager vi udgangspunktet i det vigtigste af alt: Dit eget indhold.

Tag med på kursus 15. maj og få:

  • Indsigt i Googles SEO-regler, bl.a. vigtigheden af teknisk SEO
  • Indføring i søgeordsstrategi
  • Konkrete værktøjer til søgeordsstrategi
  • Erfaring med at optimere dit indhold
  • Praktisk erfaring med at skrive SEO-tekster.

Kurset er rettet mod dig, der er journalist, redaktør eller marketing- og kommunikationsansvarlig, og som i hverdagen arbejder med digitalt indhold.

Vi tager udgangspunkt i dit eget site, og du arbejder med flere af dine egne tekster.

På kurset veksler vi mellem oplæg og SEO-øvelser – og der er selvfølgelig afsat tid til masser af spørgsmål undervejs.

 

Tilmeld dig nu


PROGRAM


Intro og velkommen
V/ Bo Mikael, redaktør og digital strateg hos Peytz & Co

The Google Way
Hvis man skal findes af Google, skal man spille efter deres regler. Derfor starter vi med en intro til, hvordan Googles algoritme virker. Både når de kigger i site-koden, indekserer dit indhold, vurderer dine metadescripts/snippet-tekster eller tjekker dine links.

De helt rigtige søgeord
Grundlaget for enhver effektiv SEO-strategi er en gennemresearchet søgeordsanalyse. Det er den, der giver dig mulighed for at producere indhold af høj kvalitet målrettet dine målgrupper. Vi arbejder med skelettet og forudsætningerne for den gode søgeordsanalyse, både hvis du selv skal gennemføre analysen, eller hvis du skal lave godt SEO-indhold på baggrund af den.

Det rigtige indhold
The proof is in the pudding, som englænderne siger det. Derfor kigger vi nu på teksterne – og meget gerne på dine egne tekster. Vi ser på, hvor let det egentligt er at SEO-optimere eksisterende indhold. Vi prøver kræfter med at lave SEO-indhold fra bunden – og holder hele tiden SEO-indholdet op imod søgeordsanalysen.

Tal & værktøj
Alt det gode SEO-arbejde kan være skønne spildte kræfter, hvis ikke vi måler på effekten og justerer, når det er nødvendigt. Derfor fokuserer vi til sidst på de vigtigste nøgletal for dig og dit site – og især på, hvordan du skal måle din SEO-succes. Vi slutter af med at gennemgå nogle af de mange værktøjer, der kan hjælpe dig i din hverdag.

Tak for i dag

 

Tilmeld dig nu

 

PRAKTISK INFO


Hvornår?
Kurset løber af stablen den 15. maj 2018. Kom fra kl. 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 og slutter senest kl. 16.00.

Hvor?
Kurset afholdes hos Peytz & Co, Rentemestervej 56C, 2400 København NV.

Hvordan melder jeg mig til?
Du melder dig til på tilmeldingsknappen, hvorefter du kommer videre til tilmeldingsmodulet på Kforum.dk. Der er et begrænset antal pladser, der udfyldes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind, så meld dig til hurtigst muligt. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5.490 – excl moms. Prisen inkluderer fuld forplejning. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt og en faktura inden for en uge. Din tilmeldingen er bindende, men hvis du bliver forhindret, er du er velkommen til at sende din kollega.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Pia Osbæck på 24 27 32 38. Du kan også skrive til pia@bureaubiz.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig nu

Information