Bjarne Spellerberg stopper hos Partners

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Den adm. direktør i Wibroe, Duckert & Partners stopper. Afløseren er hentet udefra.

Wibroe, Duckert & Partners har i dag gennemført et opsigtsvækkende jobskifte. Bjarne Spellerberg Orfelt er stoppet og erstattes af en kvinde, der er hentet udefra. Og som kommer hjem.

Rygterne begyndte tirsdag eftermiddag, og de blev bekræftet af bureauet her til aften – og udbygget:

CEO Bjarne Spellerberg Orfelt fratræder – men det er ikke den eneste udskiftning i ledelsen, for også COO Morten Hershøj fratræder.

Ny adm. direktør for Wibroe, Duckert & Partners bliver Louise Knauer, der senest kommer fra McKinsey.

Hun begyndte sin karriere i Partners’ filmafdeling, hvor hun fik smag for kommunikation. Fortsatte på filmskole og videre til Handelshøjskolen. Arbejdede i Nykredits salgsafdeling under studierne og derfra til McKinsey. Her har Louise Knauer været i fem år og blev for nylig udnævnt til Associate Principal (junior partner).

En meddelelse fra Partners beretter, at Louise Knauer har beskæftiget sig med strategi, marketing og salg samt har udviklet spidskompetence inden for Customer Analytics og Big Data. Især i brancherne retail banking, telecom, transport og logistik.

Ledelsen af Wibroe, Duckert & Partners vil fremover bestå af Louise Knauer og kreativ direktør Jesper Schmidt.

”Det er meget glædeligt, at Louise vender tilbage til Partners. Hun besidder alle de egenskaber, vores klienter efterspørger i dag. Louises tiltræden vil styrke bureauets evne til at levere langsigtede strategier, støtte salgsorganisationer og trække brugbare indsigter ud af de enorme datamængder, som i dag er til rådighed”, siger bestyrelsesformand Jan Duckert.

Han ønsker over for Bureaubiz ikke at kommentere afskeden med Bjarne Spellerberg og Morten Hershøj. 

Bjarne Spellerberg har været adm. direktør for Wibroe, Duckert & Partners siden 2006, samt en del af ledelsen i PeopleGroup.

Partners blev styrket som bureau for et halvt år siden, da NetPeople, DialoguePeople og SocialPeople blev fusioneret ind i reklamebureauet. I den forbindelse trådte Morten Hershøj, der hidtil havde været direktør for de nævnte bureauer, ind i Partners som direktør. 

Bureauet har på det seneste ansat en række nye medarbejdere, heriblandt Morten Sune Jonas som ny kontaktdirektør.