Værnedamsvej 15, 1.tv
1819 Frederiksberg C
Telefon: 3111 0108
rasmus@b14.dk
b14.dk

Type virksomhed

Design, Digital

Nøgleord

Visuel identitet, grafisk design, digitalt design & teknologisk udvikling

Beskrivelse

B14 har siden 2005 arbejdet med design af visuelle identiteter, grafisk design, webdesign og teknologisk udvikling.

I vores tilgang til design går systemet og eksekveringen af systemet foran dets enkeltdele. Det stærke brand er et sammenhængende brand og udgøres ikke blot af et velformet mærke. Et mærke giver kun mening i konteksten af systemet og helheden. Vi ønsker ikke blot at designe et objekt, men hellere at designe objektet i rummet i huset. Dette holistiske princip for vores designtilgang kommer i særdeleshed til udtryk i selve designprocessen, men er ligeledes væsentligt for designets robusthed i mødet med virkeligheden, hvor behov, medietyper og målgruppeopførsel i bløde kurver ændrer sig og stiller nye krav til en kommunikationsplatform.

Vi bygger vores designprocesser på co-creation og samarbejde, hvilket handler om at aktivere jeres fagligheder, målgruppens behov samt vores egne forskelligartede kompentencer. Dette for at forstå og udfordre opgaven konstant i processen og derved sikre det bedste resultat. Vi tror på at de bedste produkter skabes sammen med jer. Jeres aktive deltagelse i processen skaber samtidig intern forankring og sikrer, at vi skaber de rette værktøjer for fremtiden.

Vi er begejstrede for vores samtid og tænker teknologien som en naturlig del af tidens kommunikationsform. Vi arbejder med den, leger med den og bidrager til den.

Antal ansatte

0 - 15

Ejerskab

Lokal

Ejer

Martin Siersbøl Dahl & Rasmus Høymann Laursen