Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Telefon: 87 30 28 00
mail@envision.dk
www.envision.dk

Ledelse

Adm. Direktør: Mona Juul Kontaktdirektør: Christian Kirkegaard Kreativ Direktør: Jesper Herholt Strategisk Direktør: Anne Glad Økonomidirektør: Anni Sørensen Produktionschef: Hanne Østergaard Produktionschef/repro: Chris Mikkelsen IT-Chef: Kim Birk Laursen

Type virksomhed

Full service, Reklame

Nøgleord

envision dyrker strategisk kreativitet og skaber kommunikation der flytter varer, mennesker og holdninger. Viden er vejen frem for at skabe ideer, der giver mening. Vi gør os derfor hele tiden klogere på medier, markeder og mennesker. Og finder på den baggrund frem til et mødested mellem mærket og forbrugeren, der er relevant, troværdigt og differentieret. Mødestedet er et konkret kommunikationsværktøj, som vi bruger til at skabe nye forbrugsrum til udvikling af effektiv kommunikation for vores kunder.

Beskrivelse

envision er et navn, der forpligter.
Vi er et full-service reklamebureau, der er visionære på både egne og vores kunders vegne. Med ildhu og omhu dyrker vi strategisk kreativitet for i sidste ende at skabe ideer, der giver mening. Det betyder, at vi udfordrer vores kunder både strategisk og kreativt. Og hvordan gør vi så det? Ved at være godt gammeldags nysgerrige og gøre en dyd ud af at dyrke den gode ide. Vi kan faktisk slet ikke lade være!

Antal ansatte

50 +

Partnere

Nörd, Minh Graphic Aarhuskontoret Orchestra Wunsch Dialogue international

Beskrivelse

envision ejer halvdelen af NöRD, som er et fullservice webbureau. Det betyder, at vi sidder i samme hus og kan arbejde tæt og effektivt sammen. NöRD har sin helt egen unikke og nørdede tilgang til teknologiens muligheder, og sammen har vi en fælles passion for at forstå forbrugerens adfærd derude bag skærmen. For mennesket og dets adfærd kommer altid før digital data og teknik. Ellers giver det ikke mening.