Ravnsborg Tværgade 5 C, 1. sal
2200 København N
Telefon: 28441224
lead@leadagency.dk
www.leadagency.dk

Ledelse

Adm. direktør Søren Kaster, partner Anita Baun Hørdum (HR) og partner Eva Svavars (branding og udvikling).

Type virksomhed

Digital, Full service, PR

Nøgleord

Kommunikationsstrategi, Digital strategi, Branding, Kampagner, Public Relations, Public Affairs, Intern kommunikation, Krisekommunikation, Analyser og undersøgelser, Folkemødet, Konferencer og Events

Beskrivelse

Words LEAD to perceptions. Perceptions LEAD to actions. Actions can LEAD to a better world.

Hos LEAD Agency hjælper vi mennesker, organisationer og virksomheder med at sætte dagsordener og nå resultater gennem kommunikation.

Vi udfordrer det eksisterende, udvikler nye sammenhænge og skaber dialog, der sætter aftryk. Vores rådgivning bygger på viden, faglighed, samfundsforståelse og på høje ambitioner. Derfor leverer vi altid i et felt, hvor strategisk tænkning og tankelederskab møder kreativitet og målrettet eksekvering. Og så tror vi på, at de bedste løsninger opstår i godt selskab.

LEAD er et full-service bureau inden for PR, Branding, Public Affairs og tværgående digitale løsninger. Vi er et af Nordens mest toneangivende kommunikationshuse, og med Danmark som base arbejder vi lokalt, nationalt og internationalt med vores kunder. Ude i verden forøger vi vores muskler med PROI – verdens største uafhængige PR-netværk.

Nogle af vores kunder:
Siemens, Facebook, Microsoft, PensionDanmark, Danske Bank, Call Me, Magasin, Maersk Line, Q8, Sundhedsstyrelsen, Roche, Ældre Sagen, 3F, FinansDanmark, Innovationsfonden, Digitaliseringsstyrelsen, Skatteministeriet, Undervisningsministeriet, Miljøstyrelsen, Klima- og Energiministeriet, Nordisk Ministerråd, m.fl.

Antal ansatte

15 - 30

Ejer

Partnerdrevet aktieselskab

Partnere

PROI - netværket