Mediaworkers

Kunde

Aarhus Vand

Branche

BtB

Nøgleord

EPiServer Webløsning, stærk integration, funktionel platform, digitalisering, responsiv, BtB,

Beskrivelse

Aarhus Vand havde et ønske om at blive digital frontløber inden for forsynings-branchen og havde derfor behov for en ny digital platform, for at rykke nærmere denne position. Aarhus Vand har med deres nye løsning fået en stærkere backend og et responsivt design, der gør løsningen tilgængelig på flere forskellige platforme.
Udrulningen af de nye websites hos Aarhus Vand er en del af en overordnet strategi fra virksomhedens side, der fokuserer på at skabe et endnu bredere samarbejde inden for forsyningsbranchen, hvilket de nye digitale tiltag styrker mulighederne for.
Den nye webløsning har samtidig en stærk integration til andre systemer, hvilket var et vigtigt element for Aarhus Vand i forbindelse med implementeringen af nye websites.

Resultater

Aarhus Vands nye digitale platforme har givet virksomheden markant bedre muligheder for at opnå deres fremadrettede vision om at blive digital frontløber inden for deres branche. Samtidig er løsningen en del af et 4-årigt samarbejde mellem Aarhus Vand og Mediaworkers, Ambitionen er, at samarbejet mellem Mediaworkers og Aarhus Vand fører til nyskabende løsninger, som hele branchen kan få nytte af.

Links

Læs hele casebeskrivelsen her
Se det nye www.aarhusvand.dk her

Se mere