Vertica A/S

Kunde

Comway Distribution A/S

Branche

BtB

Nøgleord

B2B, digital strategi, e-handel, digitalt sælgerværktøj, omnichannel.

Beskrivelse

IT-distributøren Comway Distribution A/S har gennem de seneste år udviklet sig til en større international virksomhed. For at styrke salget og sikre yderligere vækst ønskede virksomheden at introducere en ny B2B e-handelsløsning.

Comway har fået en digital platform, der udover at tilbyde kunderne e-handel også er et stærkt sælgerværktøj. Via digitalisering af tilbudsafgivelsen og bedre indsigt i kundeadfærd er sælgerne nu rustet til en mere effektiv og relevant kundedialog og salgsproces.

I forbindelse med den daglige håndtering af produkter er løsningen også med til at automatisere og effektivere de interne arbejdsgange omkring produktoprettelse, berigelse og sprogoversættelser. Automatiseringen sikrer, at Comway let kan vedligeholde og udvide deres sortiment til flere markeder.

Resultater

"Vi kan allerede nu se, hvordan vores nye digitale platform er medvirkende til at udvikle vores forretningsmodel. Vi ligger nu inde med en viden om vores besøgende, deres adfærd og søgehistorik, der giver et unikt indblik i kundens adfærd og behov, som vi aldrig tidligere har haft. Denne viden er direkte medvirkende til en mere præcis og relevant salgsproces", udtaler Sune Lou Dusart fra Comway.

Links

Læs mere om løsningen
Besøg sitet
Se andre cases fra Vertica

Se mere