Vertica A/S

Kunde

Banedanmark

Branche

BtB

Nøgleord

Integration, BizTalk, datahåndtering, optimering

Beskrivelse

Banedanmark håndterer dagligt millioner af data om togdriften i Danmark. Disse data om togenes placering og den aktuelle status på togdriften i Danmark bruges af Banedanmarks eget personale og sendes derudover også til rejseplanen.dk, ligesom det er de data, der danner grundlaget for en række infostandere på togstationer og banegårde landet over.

Banedanmark valgte at samarbejde med Vertica for at udvikle en ny BizTalk integrationsløsning, da de havde behov for maksimal stabilitet og en flerdobling af kapaciteten, så det også fremover sikres, at medarbejdere og samarbejdspartnere modtager pålidelige data.

Ved at opgradere til nyere software og samtidig udvikle en ny integrationsløsning har Banedanmark fået et effektivt og stabilt setup.

Resultater

"Jeg mener, at 30 % af æren for den positive situation skyldes nyere hardware og software. De resterende 70 % af æren tilskriver jeg Verticas konsulenter. De har afhjulpet problemer og optimeret vores løsning, så vi har den fornødne kapacitet og driftssikkerhed, som er så forretningskritisk for os", udtaler André Peter Bach, der er BizTalk-ansvarlig hos Banedanmark.

Links

Læs mere om Banedanmarks løsning
Læs cases fra Verticas andre kunder

Se mere