Vertica A/S

Kunde

Bon'A Parte

Branche

Tøj, sko og andet tilbehør

Nøgleord

Webshop, e-handel, e-commerce, integration, proces,

Beskrivelse

BON´A PARTE er en postordre- og e-handelsvirksomhed, der sælger tøj. Virksomheden har afdelinger i Danmark, Sverige, Tyskland, Schweiz og England.
Som postordrevirksomhed er BON’A PARTE afhængig af lager- og logistikfunktionerne samt håndtering af kunde- og leverandørordrer. Derfor var det første integrationsprojekt i virksomhedens nye it-strategi integrationen af PDM, der er BON’A PARTEs egenudviklede produktdatasystem, og Pulsen, som styrer kundeordrer og prissætning af kollektionens artikler.
Hidtil er indtastning af data sket manuelt. Den nye BizTalk-løsning skal luge ud i de mange it-systemer og samle data ét sted. Det giver mere konsistente data samt bedre mulighed for at dele data.
Projektet er udviklet i samarbejde med Vertica og med Microsoft Biz-Talk Server som integrationsmotor.

Resultater

Tøjvirksomheden har styrket konkurrenceevnen med systemintegration og standardiserede processer. Arkitekturen gør det nemt at reagere på ændrede markedsvilkår. Med den nye integrationsløsning kan indkøb og marketing bruge deres tid på relevante, fagspecifikke opgaver frem for langsomme manuelle processer og sparer to måneders fuldtidsarbejde alene på det danske katalog. Henrik Andersen, BON'A PARTE

Links

Bon'A Partes webshop

Se mere