Vertica A/S

Kunde

DubaB8

Branche

BtB

Nøgleord

Digital startegi, roadmap, digitalt sælgerværktøj, e-handel, PIM.

Beskrivelse

DubaB8 fået en digital serviceplatform, der samler og optimerer alle processer omkring produktsortiment, salg og på sigt e-handel ét sted. Sælgerne er således altid ajour med viden om produkter, priser og kunder, hvilket forenkler deres arbejdsgange og skaber værdi for kunderne.

Ved at have alle nødvendige informationer lige ved hånden, kan sælgerne nu færdiggøre et tilbud mens de er ude hos kunden eller mellem kundebesøg frem for at være afhængig af oplysninger fra eksempelvis indkøb og kundeservice. Det betyder også, at sælgerne kan servicere kunderne mere kvalificeret, relevant og ikke mindst effektivt.

Produktsortimentet er samtidig blevet udvidet, tilgængeligt og samlet i langt højere grad end tidligere.

Resultater

DubaB8 fremstår nu som en mere tidssvarende og konkurrencedygtig virksomhed. Det er blevet langt nemmere at skalere forretningen og åbne afdelinger i udlandet samt at ansatte nye medarbejdere, da al viden og data er samlet i én løsning, der er tilgængelig for alle. DubaB8 har et ambitiøst roadmap foran sig, som vil introducere en række nye funktioner og styrke deres position i markedet.

Links

Læs mere om DubaB8's løsning
Besøg sitet
Se andre cases fra Vertica

Se mere