FFW

Kunde

Blue Water Shipping

Branche

Transport

Nøgleord

digital bureau, shipping, digital platform, digital oplevelsesplatform

Beskrivelse

Blue Water Shipping er en dansk transport- og shippingvirksomhed, der siden 1972 har tilbudt komplette transportløsninger til kunder verden over. Blue Water Shipping har over de seneste årtier ageret transportør for nogle af verdens største virksomheder.
Opgaven bestod i at implementere Blue Water Shippings design på den nye platform. I tæt samarbejde med Blue Water Shippings designere tilpassede vi designet til Sitecore – hele tiden med øje for brugerrejsen og let navigation i sitets indhold.
I dag har Blue Water Shipping et website, der kan tilpasses deres enkelte markeder – en vigtig pointe for en virksomhed, hvis forretning krydser verdenshave og landegrænser. Sitet kan ligeledes målrettes virksomhedens målgrupper, alt efter hvilket forretningsområde, brugeren interesserer sig for.

Resultater

Blue Water Shipping kan styre både deres intranet og website fra samme sted. Multisiteplatformen gør virksomhedens redaktører i stand til at publicere relevante nyheder og andet indhold nemt og enkelt fra samme system. Det nye website gør Blue Water Shipping i stand til at give deres brugere en individuel oplevelse her og nu og gør samtidig virksomheden i klar til at udnytte Sitecores muligheder.

Se mere