HTML24

Kunde

Hovedorganisationen af Officerer i Danmarks (HOD)

Branche

Foreninger og organisationer

Nøgleord

Microsoft Dynamics NAV, Sikkerhed, Automatisering, Data-Integration, SQL, PHP, JavasScript, Wordpress.

Beskrivelse

“Vi er super tilfredse med vores nye site. Det giver vores medlemmer en langt bedre oplevelse, og giver dem desuden direkte adgang til deres individuelle oplysninger om pension, forsikring osv.” – Vickie Lind, Pressechef HOD.

HOD søgte at forbedre deres digitale identitet med en ny brugervenlig platform for deres knap 5.000 medlemmer, som bedre afspejler moderne kvalitets- og sikkerhedskriterier

Helt centralt var det, at det nye hod.dk, naturligvis blev integreret med HOD’s allerede eksisterende Navision-medlemsdatabase, således at medlemmerne nemmere kan tilgå deres oplysninger.

At udvikle det nye HOD.dk har været en fantastisk og spændende rejse, vi er utrolig stolte af det færdige resultat. Læs hele casen på vores site.

Resultater

HTML24 udviklede et komplet nyt site fra bunden, med en ny og forbedret login- og brugeroprettelsesfunktion, som kan håndtere de mange medlemmer.Det nyudviklede HOD.dk tager godt i mod de besøgende, og viser HOD fra sin bedste side. Det skaber tryghed for eksisterende medlemmerne, og hjælper til at skaffe flere nye medlemmer.

Kontaktperson kunde

Vickie Lind, Pressechef HOD

Team

Rasmus Aagaard, Daniel Petersen, Dominik Chomicki

Links

Link til casen
NAV integration
Mere om automatisering og digitalisering

Se mere