Grønbech

Kunde

Nemt Fundament

Branche

BtB

Nøgleord

PR, presse, medier, web, public relations, omtale, nyheder, SEO

Beskrivelse

Grønbech laver PR og kommunikation for Nemt Fundament og hjælper hver måned med at sikre god kommunikation på web, sociale medier og gennem PR, der understøtter forretningen. Vi fortæller de gode historier om Nemt Fundaments arbejde for kunderne, om nye samarbejder og særlige projekter.

”Samarbejdet med Grønbech kører på skinner. Vi er glade for, at vi får udbredt kendskabet til skruefundamentet og dets mange fordele,” siger indehaver af Nemt Fundament, Rune Roepstorff Nissen.

Foruden at fortælle de gode historier hjælper Grønbech også med at finpudse Nemt Fundaments hjemmeside. Vi sikrer, at indholdet er fagligt, SEO-optimeret og tilpasset kundernes behov for information.

Resultater

Det seneste års arbejde med PR og kommunikation for Nemt Fundament har bl.a. gjort, at besøgstallet er steget med mere end 10.000 sammenlignet med året før. Derudover har Nemt Fundament fået mere end 400 henvendelser gennem kontaktformularen i 2017. ”Vi har generelt fået mere tryk på forretningen. Vi får rigtig mange henvendelser, og det er dejligt, at det vælter ind med nye opgaver,” siger Rune.

Kontaktperson kunde

Rune Roepstorff Nissen

Kontaktperson kunde email

rune@nemtfundament.dk

Links

Nemt Fundament
Grønbech

Se mere