Grønbech

Kunde

A2Z Move Management

Branche

BtB

Nøgleord

PR, B2B, kommunikation, digitale flader, social media, trykte og elektroniske nyhedsbreve, ekstern kommunikation, pressemeddelelser, medier,

Beskrivelse

A2Z Move Management er en virksomhed, der er opstået i kølvandet på en anden virksomheds konkurs i 2013. Grønbech foreslog A2Z, at vi sammen udnyttede den bagvedliggende historie i PR-mæssig sammenhæng.

A2Z tilbyder rådgivning i forbindelse med erhvervsflytninger og domicilskifter. Deres ekspertise ligger i logistikken og det forberedende arbejde omkring et domicilskifte. Med A2Z undgår kunderne tab af drift under flytteprocessen.
Historien om A2Z og deres bemærkelsesværdige forretningskoncept var oplagt at udnytte i lokale og landsdækkende medier, der beskæftiger sig med erhvervslivet. Det giver synlighed for A2Z og samtidig er baggrunden for konkursen i 2013 en lærerig historie om fjendtlig overtagelse og en iværksætter, der startede forfra med et nyt og stærkere koncept.

Resultater

Grønbechs målrettede PR-arbejde gav A2Z en hel bagside i Dagbladet Børsen, hvor A2Z’s stifter fortalte om sine erfaringer, konkursen og beslutningen om ikke at lade sig kue, men i stedet starte forfra med en ny familieejet virksomhed. Historien blev efterfølgende taget op af to landsdækkende fagmedier, mens den lokale sjællandske avis bragte to hele sider om den lille Køge-virksomhed.

Kontaktperson kunde

Thomas Veis Saur

Kontaktperson kunde email

tve@a2z.as

Links

Grønbech.com
A2Z Move Management