Grønbech

Kunde

Kun Terrasser

Nøgleord

Sociale medier, content, markedsføring, digitale kanaler, synlighed, kundecases, storytelling, web, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Facebook annoncering, målgrupper, mersalg, leads

Beskrivelse

Grønbech har hjulpet virksomheden Kun Terrasser med at etablere sig på sociale medier og har udviklet content til markedsføring på digitale kanaler.

”Tilstedeværelsen på sociale medier har givet os større synlighed udadtil. Nu er vi synlige på alle platforme, så der er flere, der ved, at vi eksisterer. Grønbech har desuden produceret nogle vellykkede kundecases med tilfredse kunder, som ramte det, jeg søgte,” fortæller tømrermester og indehaver af Kun Terrasser, Andreas la Cour, og fortsætter:

”Jeg har fået nødvendig sparring og gode råd med på vejen fra Grønbech, så jeg er godt tilfreds med samarbejdet.”

Resultater

Med målrettet storytelling på web, Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube, og Facebook annoncering til relevante målgrupper, har vi givet Kun Terrasser synlighed, mersalg og flere leads. ”Markedsføringen på web og sociale medier har været effektiv og skabt gode resultater, som har øget omsætningen til gavn for min forretning. Det har været alle pengene værd,” fortæller Andreas la Cour.

Team

Susanne Lindø, Emilie Greve Falbe-Hansen

Links

www.kun-terrasser.dk/

Se mere