Grønbech

Kunde

ButiksKompagniet

Nøgleord

PR, B2B, social media, SoMe, Facebook, strategisk kommunikation, content marketing, nyheder, SEO, landing pages

Beskrivelse

Grønbech laver PR og kommunikation for erhvervsmæglerkæden, ButiksKompagniet, og hjælper hver uge med at skrive konkrete gode historier om ButiksKompagniets marked, kunder, viden, services og resultater til web og sociale medier. Desuden står vi til rådighed for marketingkoordinatoren med sparring og uforudsete opgaver. Resultatet er en lind strøm af content og SEO-optimering til erhvervsmæglerens egen web, sociale medier og andre mediekanaler.

”Det er rigtig dejligt for vores marketingkoordinator at have nogle kolleger hos Grønbech, som hun kan sparre med, og som er med til at sætte ord på alle vores gode historier,” siger ButiksKompagniets direktør, Torben Steen Hansen.

Resultater

SEO-optimering, nyhedsbreve og nyheder til web og sociale medier. De mange aktiviteter synliggøre ButiksKompagniet som en stærk erhvervsmægler med et stort lokalkendskab og specialistviden inden for butik, restaurant og klinik/kontor.ButiksKompagniet har udvidet til Aarhus og med PR-aktiviteter, kundecases, sociale medier og webnyheder, har Grønbech bidraget til at synliggøre den nye afdeling.

Team

Susanne Lindø

Links

ButiksKompagniet
Grønbech ApS

Se mere