Spinnaker Nordic

Kunde

MomCare

Branche

Medicin

Nøgleord

MomCare, Spinnaker Nordic, Jordemødre København, Fødselsforberedelse, SEO, Linkbuilding

Beskrivelse

Den største udfordring for MomCare var, at der var tale om et helt nyt site. Derfor havde de ingen indgående links og derfor stort set intet autoritet i Googles øjne. Meget af det tekst, der var produceret til siden, var faktisk fint. Udfordringen bestod primært i at skaffe gode og relevante links, der kunne hjælpe MomCare med at stige i autoritet i Googles øjne. Ydermere har vi hjulpet MomCare med en søgeordsanalyse og gode råd til on page-forbedringer.

Vi har lavet en del outreach, hvor vi har fået publiceret flere af af MomCares artikler fra deres vidensbank i relevante medier. Derudover har vi også lavet links på andre måder, blandt andet via vores kendskab til, hvor man kan lave gode kvalitetslinks.

Resultater

Linkbuilding er en af de processer, der tager længest tid, før frugtene for alvor kan høstes, men vi har allerede set fine resultater. Vi kan via Ahrefs se, at MomCare allerede er steget væsentligt, hvad angår 'domain rating' og Ahrefs Rank. Ydermere kan vi se, at MomCare.dk begynder at rangere bedre og bedre på en række af de ønskede søgeord.

Kontaktperson kunde

Jeanette Vincent

Kontaktperson kunde email

jev@oliviadanmark.dk

Links

MomCares hjemmeside
Casen om MomCare
Spinnaker Nordics hjemmeside

Se mere