Grønbech

Kunde

Ishøj Mekaniske

Branche

BtB

Nøgleord

Storytelling, web, sociale medier, online kommunikation, kanaler, forretning

Beskrivelse

Grønbech hjælper maskinfabrikken Ishøj Mekaniske med at få større synlighed med storytelling på web og sociale medier. Oprydning på nyt website, implementering af profiler på sociale medier og gode historier på alle kanaler har givet Ishøj Mekaniske en stærkere online tilstedeværelse.

”Jeg er godt tilfreds med samarbejdet med Grønbech. Det er vigtigt for os at få større synlighed online, så flere virksomheder i den industrielle branche får kendskab til Ishøj Mekaniske,” fortæller CEO for Ishøj Mekaniske, Allan Rasmussen, og fortsætter:

”Vores eksisterende kunder synes, det er sjovt at høre, hvad vi laver af nye ting hos Ishøj Mekaniske. Når vi løbende deler ud af os selv online, oplever vi en positiv feedback, som på sigt kan være med til at give os flere nye kunder.”

Resultater

Online kommunikation er med til at forstærke Ishøj Mekaniskes varemærke: ”Førhen, var vi slet ikke synlige nok. Men med Grønbechs hjælp er der sket mere for os online sammenlignet med de seneste mange år. Vi fremstår nu mere professionelle over for kunder online og kan opbygge og vedligeholde relationer til eksisterende og nye kunder til gavn for forretningen,” fortæller Allan Rasmussen.

Links

imas.dk/
www.groenbech.com/da/aktuelt/storytelling-paa-web-og-sociale-medier/

Se mere