Spinnaker Nordic

Kunde

Nerva

Branche

Underholdning og fritid

Nøgleord

Nerva, foredrag, temadage, SEO, AdWords

Beskrivelse

Vi oplever ofte, at vores kunder har de samme ønsker og behov: De vil godt øge mængden af trafikken, og samtidig ønsker de at øge relevansen af denne trafik.

To af vores kerneydelser er AdWords og SEO, og man må sige, at disse to ydelser er effektive i forhold til at løse ovenstående problemstilling.

Nerva havde, ligesom mange andre kunder, også et ønske om at hæve trafikken og relevansen af denne. På AdWords-fronten satte vi relevante annoncer op, som vi løbende har optimeret. Annoncerne opsættes ud fra en grundig analyse af Nervas indhold og samtaler med Nervas ansatte.

På SEO-fronten lavede vi en grundig søgeordsanalyse og dannede os et overblik over, hvilke sider der burde optimeres og hvordan. Under hele forløbet har vi haft tæt dialog med en Nerva-ansat, der løbende er blev

Resultater

Samarbejdet er stadigvæk relativt nyt, hvorfor vi endnu ikke har set de største resultater. AdWords-annoncerne har dog allerede bidraget med relevant trafik, og vi har fået lagt en klar og struktureret SEO-plan. Vi opdaterer løbende casen på Spinnaker Nordics hjemmeside, i takt med vi når længere i forløbet og kan se resultater af samarbejdet, så hvis du er nysgerrig på effekten af vores arbejde,

Kontaktperson kunde

Viktor Rømer Thestrup

Kontaktperson kunde email

vt@nerva.dk

Links

Nervas hjemmeside
Spinnaker Nordics hjemmeside
Casen på Spinnakers hjemmeside

Se mere