Club La Santa skal have bureauhjælp

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Det nu 30-årige feriecenter står foran en markant udvidelse – og skal derfor også have en markedsføringsmæssig overhaling.

Club La Santa på den kanariske ø, Lanzarote, var engang et økonomisk smertensbarn for Tjæreborg og dets ejer, familien Krogager. Lige så populært stedet har været for en fast fanskare – lige så økonomisk tungt var det oprindelige time-share projekt.

Det har nu været fortid i en række år. Der er stadig timeshare-ejere på komplekset, men det køres nu primært på basis af almindeligt turist-salg – og det har gået godt i en årrække, hvor udsolgt-skiltet på rejser fra Danmark ses relativt hyppigt.

Nu nærmer tidspunktet sig, hvor man kan tage en udvidelse af resortet til 350 mio. kr. i brug – det sker i 2014 – og det giver anledning til en markedsføringsmæssig overhaling.

Til formålet har man indledt et samarbejde med Zupa Recommended.

Udvidelsen og den gennemgribende renovering af resortet kalder på rekruttering af nye gæster/målgrupper, og derfor skal produktet foldes ud i et bredere perspektiv og dermed også i bredere kanaler for at tiltrække nye målgrupper, der både er til høj puls såvel som hvilepuls.

“Club La Santa bliver ofte fravalgt, fordi folk fejlagtigt tror stedet kun er for atleter. Fakta er, at rammerne også er til en aktiv familieferie, og det er det billede vi skal have printet ind i en bredere skare, som modvægt til atleterne,” siger Rune Gitz-Johansen, client director i Zupa Recommended.

Den nye platform skal også bruges som afsæt for udvikling af et CRM program med det formål først og fremmest at sælge mere til eksisterende gæster, samtidig med at man kapitaliserer på Club La Santa’s fans lyst til at anbefale stedet.

Udvidelsen af Club La Santa er tegnet af Henning Larsens tegnestue og byder både på helt nye sports- og konferencefaciliteter og topmoderne lejligheder i skandinavisk design.

Derudover vil resortet få en tiltrængt gennemgribende renovering – de mange loyale La Santa gæster har generelt trodset et ret primitivt hotel-kompleks.

Udvidelsen står færdig i 2014, renoveringen af det eksisterende kompleks er færdigt medio 2015.