Fynsk bureau udnævner kreativ direktør

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Kaare Grundtvig, der bl.a. er fagansvarlig på den nye uddannelse, Hybrid Agency Program bliver kreativ direktør på Kindly.

Odenseanske Kindly – der sidste år blev en selvstændig enhed i Clausen Gruppen, og som også har kontor i København – har inden for de seneste år oprustet i hovedstaden, så man her er oppe på 6 medarbejdere. I alt har bureauet 32 medarbejdere.

Nu udnævner man en kreativ direktør for hele bureauet – altås både Odense og København- kontorerne.

Det drejer sig om Kaare Grundtvig, som bl.a. er fagansvarlig på bureaubranchens nye uddannelse, Hybrid Agency Program, som Kreativitet & Kommunikation står bag.

”Kaare tiltrådte i februar måned som art director, og vi har siden oplevet, hvordan hans kreative evner, praktiske erfaring og ikke mindst hans erfaring med at udvikle nye talenter har løftet hele Kindlys kreative niveau. Og så var det egentlig bare titlen, der manglede. Den får han så nu,” siger direktør, Henrik Larsen i en pressemeddelelse.

Kaare Grundtvig er uddannet fra Den Danske Reklameskole og har gennem årene været på bureauer som Nielsen, Mikkelsen og Duus, Republica og 141.

Sideløbende har han udviklet og drevet først Kreativ Basis og siden Reklamelinjen.

”Jeg har fra starten følt mig utroligt godt tilpas på Kindly. Det er et ungt bureau med en pionerånd, hvor alt kan lade sig gøre, og det passer mig rigtig godt. Kindlys lyst til at arbejde med handlende idéer tiltaler mig også. Det er et bureau, der rækker fremad.” siger Kaare Grundtvig.