Kurser
Gratis morgenmøde: Prissæt dit bureaus arbejde bedre

Bliver dit bureaus ydelser også prissat for lavt? Drømmer du om at realisere 10 procent højere priser for dit bureaus arbejde? Tag med på Bureaubiz’ gratis morgenmøde om prissætning.

30. august
Kurser
Sådan får kreative bureauer succes med værdibaseret prissætning

Hvor meget er dit bureaus kreative idéer værd? Undersøgelser viser, at afregningen primært sker på baggrund af timeforbruget, men flere eksperter peger på, at bureauerne skal blive bedre til værdibaseret prissætning. Kun på denne måde kan bureauerne i højere grad blive honoreret efter idéens forretningsmæssige succes.

4. september
Kurser
Netværk for bureauets prisansvarlige

Bliver dit bureaus ydelser også prissat for lavt? Drømmer du om at realisere 10 procent højere priser for dit bureaus arbejde? Som medlem af Bureaubiz’ netværksgruppe for bureauets prisansvarlige får du den nyeste viden, flere kompetencer og konkrete værktøjer til at sikre højere priser samt fortrolig sparring med andre bureauledere.

30. september
Kurser
Digital Marketing Bootcamp

Trænger dine digitale markedsføringskompetencer til at blive slebet? Tag med på Bureaubiz’ Digital Marketing Bootcamp, og bliv skarp på content- og email marketing, data og SoMe.

3. oktober
Innovativ Brandbuilding

I har sikkert fuldstændig styr på jeres logo og marketingplaner. Men har I også styr på, hvad jeres brand egentlig betyder for forbrugerne?

25. oktober