Kurser
Sådan får kreative bureauer succes med værdibaseret prissætning

Hvor meget er dit bureaus kreative idéer værd? Undersøgelser viser, at afregningen primært sker på baggrund af timeforbruget, men flere eksperter peger på, at bureauerne skal blive bedre til værdibaseret prissætning. Kun på denne måde kan bureauerne i højere grad blive honoreret efter idéens forretningsmæssige succes.

29. maj
Kurser
Decentralized Innovation

Drømmer du om at lede innovationsprocesser, der kan skabe nye produkter, tjenester og organisatoriske ændringer? Så tag med på Bureaubiz’ og Berghs innovationskursus og bliv skarp på blandt andet Google Design Sprint, Spark og Design Thinking.

12. juni
Kurser
Proces Design & facilitation

Dette kursus vil give dig den inspiration og praktiske træning, der er nødvendig for at designe og levere transformerende oplevelser, om det er i din virksomhed, med dit team eller til en ekstern begivenhed.

13. juni
Kurser
Værd at vide om køb og salg af bureauer

Danske bureauer er eftertragtede og i høj kurs – aldrig har der været så mange bureauhandler. Tag med på denne Masterclass og lær om alt, der er værd at vide om køb og salg af bureauer.

27. juni
Kurser
Digital Marketing Bootcamp

Trænger dine digitale markedsføringskompetencer til at blive slebet? Tag med på Bureaubiz’ Digital Marketing Bootcamp, og bliv skarp på content- og email marketing, data og SoMe.

3. oktober
Innovativ Brandbuilding

I har sikkert fuldstændig styr på jeres logo og marketingplaner. Men har I også styr på, hvad jeres brand egentlig betyder for forbrugerne?

25. oktober