8 nye medarbejdere til Hedal Kruse Brohus

E-handelshuset Hedal Kruse Brohus ansætter økonomichef og ny piccoline og byder samtidig velkommen til seks praktikanter.

Henriette Damgaard Bottelet, 32 år er ny økonomichef i Hedal Kruse Brohus.

Henriette er uddannet akademiøkonom i økonomi og ressourcestyring og har efterfølgende færdiggjort HD-uddannelsen på Syddansk Universitet med speciale i regnskab.

Hun har tidligere arbejdet som revisor for Pwc og kommer fra en stilling som business controller ved L’EASY.

Anne Munk Damgaard er startet som piccoline.

Anne er 20 år og blev i sommers student på Odense Katedralskole. Anne kommer til at bistå administrationen med diverse kontor og ad hoc opgaver.

Hedal Kruse Brohus har ligeledes ansat tre nye datamatikerpraktikanter.

Det er Lars Nørbo. Han er 29 år og skal være i 10 ugers praktik i forbindelse med sin uddannelse som datamatiker ved Erhvervsakademiet Lillebælt.

Også Kristian Knudsen er ny datamatikerpraktikant. Kristian er 34 år og skal ligesom Lars være en del af Hedal Kruse Brohus i 10 uger i forbindelse med uddannelsen som datamatiker ved Erhvervsakademiet Lillebælt.

Claus Nordborg Hansen, 22, er allerede et kendt ansigt i huset, da han siden februar har været ansat som studentermedhjælper ved siden af sin uddannelse som datamatiker ved Erhvervsakademiet Lillebælt.

Claus skal også være i 10 ugers praktik, hvor han sammen med Lars og Kristian og i tæt samarbejde med arkitekturteamet skal arbejde på et konkret løsningsforslag til en potentiel kunde.

Brian Hansen, 30 år er endnu et kendt ansigt i huset, da han i foråret var i 20 ugers ingeniørpraktik.

Brian er nu tilbage for at skrive sin hovedopgave i forbindelse med sin uddannelse som diplomingeniør i Informations- og Kommunikationsteknologi ved SDU TEK.

Også Anders Kold skal ligeledes skrive sin hovedopgave hos Hedal Kruse Brohus.

Anders er 25 år og læser til diplomingeniør i Informations- og Kommunikationsteknologi ved SDU TEK.

Brian og Anders skal i deres hovedopgave i tæt samråd med softwarearkitekterne arbejde på en billedgenkendelsesapp til en af Hedal Kruse Brohus’ kunder.

Endelig er Lærke Hansen startet i virksomhedspraktik i marketing.

Lærke er 25 år og læser cand. merc. i International Virksomhedsudvikling på Syddansk Universitet i Kolding.

Lærke skal i forbindelse med et fag udarbejde et virksomhedsprojekt for Hedal Kruse Brohus, hvor hun skal undersøge og forske i SEO- og SEM-aktiviteter og komme med forslag til optimering af disse.