Ny talentpris til AD’er

peng

Først blev det til Lommerlegatet fra Kreativitet & Kommunikation – til deling med tre andre. Nu følger Claus Fynbo Legatet – denne gang til den talentfulde AD’er alene.

Talentfuld, nysgerrig, nytænkende og begavet er blandt adjektiverne, der knyttes til det unge AD talent, Simon Naver fra DDB Copenhagen. De udgør til sammen en stor del af begrundelsen for, at han er vinder af dette års Claus Fynbo Legat.

Med legatet følger en check på 30.000 kr., og Simon kan således sende en taknemmelig tanke til manden, der har lagt navn til legatet, Claus Fynbo.

Legatet finansieres af Wibroe, Duckert & Partners, og har til formål at mindes Art Director Claus Fynbo, ved i hans ånd at videregive et velfortjent skulderklap til en ung, kreativ ildsjæl i branchen.

Det er DDB’s adm. direktør Pernille Gjøls-Andersen, der har indstillet Simon til legatet:

”Simon er en person, der allerede ved første møde vækker tillid. Han er inspirerende og nysgerrig på at udforske kreativitet, livet og egne evner, men samtidig så rutineret, at han allerede har det overordnede ansvar for en af bureauets største kunder.”

Simon Naver var med til at få McDonald’s til at vende de gyldne buer på hovedet, da Wraps blev introduceret, og han var blandt de bærende kræfter i introduktionen af VW PoloPrincippet ved at demokratisere en af de mest hypede teknologier de seneste år – 3D-printeren. Af sin omverden karakterises han som en knalddygtig kreativ, der brænder for sit fag og har en unik evne til at omgås mennesker. 

”Simon er først og fremmest både en dygtig, nytænkende og begavet konceptmager. Og dernæst en dedikeret og perfektionistisk håndværker. Men intet af det ville være til at holde ud, hvis han ikke samtidig var et fuldstændigt urysteligt ordentligt menneske, der altid går konstruktivt og utrætteligt efter den bedst mulige løsning og aldrig efter manden. Han er allerede en rigtig DDB’er, men han er også godt på vej til at blive en stor DDB’er.” siger Puk Rohde, Strategic Director, DDB Copenhagen.

Det er ikke første gang, at Kreativitet & Kommunikation stifter bekendtskab med Simon Naver. Han er således også vinder af dette års Lommerlegat og skal sammen med de tre andre vindere på EACA Summer School i Lissabon, Portugal.