Af Pia Osbæck osbaeckpia@gmail.com

Mange danske virksomheder har et behov for at samtænke kommunikation og markedsføring, mener Ulveman, som indgår strategisk samarbejde med Mensch.

Tidligere rådgiver for Anders Fogh Rasmussen, Michael Ulveman, flytter 1. juli ind hos Mensch for at styrke bureauets kommunikationsrådgivning.

Michael Ulveman og partneren Michael Kristiansen, der de seneste tre år har drevet PR-bureauet Ulveman Kristiansen, er gået hver til sit og Michael Ulveman fortsætter under navnet Ulveman & Partners og altså i bofællesskab med Mensch.

Om det strategiske samarbejde siger adm.dir. hos Mensch, Bjørn Stene i en pressemeddelelse:

“Markedet har brug for mere og mere specialiserede kommunikations-kompetencer. Vi er interesserede i at få en tættere berøringsflade med de dygtigste eksperter indenfor en lang række specialområder. Og muligheden for et samarbejde med en kapacitet som Michael Ulveman og hans folk passer intet mindre end perfekt.”

Og Michael Ulveman tilføjer:

”Jeg tror, at mange danske virksomheder har et behov for at samtænke kommunikation og markedsføring strategisk i alle medier og på alle platforme. Jeg har en klar ambition om, at vores rådgivning skal være både bredere og dybere – den mulighed får vi i samarbejdet med Mensch,” siger Michael Ulveman.

Michael Ulveman flytter ind til reklamebureauet med rådgiverne Lars Mejer og Bastian Schneider og forventer at indgå en aftale med et internationalt public affairs-bureau.

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Kom på forkant med vigtig viden om bureau- og marketingbranchen. Skriv til britta@bureaubiz.dk og få et godt tilbud. Du kan også ringe på  71 74 79 91

Med Bureaubiz Pro får du:

 • Bureaurapporten trykt og digitalt
 • BureauNyt
 • PersonNyt
 • Bureaubattle
 • Bureaukalenderen
 • Brancheanalyser
 • Udbudsvagten
 • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
 • Årligt gå-hjem-møde
Køb nu

Kommentarer

 1. Tillykke til både Ulveman & Partners og til Mensch. Som ulvenes tidligere vicevært ved jeg, at de tre herrer er både begavet og behageligt selskab.

 2. Steffen! Hjemme hos dig og Nicolai er der altid spænding på vandrørene, fest på tag-terrassen og duften af nyslået græs i gården. Tak for nogle gode år. Vi beværtes ved.