Plateau Agency: Cecilie, Christian og Asbjørn.

Bureau vil forløse B2B-markedets enorme potentiale. Nu hjælper de Nordjysk tech-komet med at vende den negative udvikling i den globale byggebranche.

Mange forbinder B2B-brands med grå, kedelige virksomheder, som lever en stille tilværelse under radaren. Står det til Plateau Agency, skal der rykkes ved den opfattelse, lyder det fra bureauets stifter Cecilie Lund Madsen, der sammen med kollegaerne på Esplanaden har sat sig et ambitiøst mål: De vil fostre den næste generation af B2B-brands.

Det første eksempel i rækken af brands, der er rundet af Plateau’s vision, er den nordjyske virksomhed Trackunit, der er specialiseret i IoT inden for byggeriet.

Plateau har hjulpet Trackunit med at finde ind til et Brand DNA, som gennem de sidste tre år har guidet Trackunits transformation fra lokal elektronikleverandør til global markedsleder inden for IoT i byggebranchen.

I dag agerer Brand DNA’et kompas for virksomhedens udvikling og har senest dannet rammen for en global bevægelse under titlen Eliminate Downtime. Bevægelsen har samlet toppen af den globale byggebranche om at eliminere branchens største udfordring: nedetid eller downtime, som det kaldes på fagsprog, når maskineriet stopper og processerne går i stå.

Cecilie Lind Madsen, stifter af Plateau Agency.

Ifølge Cecilie Lund Madsen er Trackunit et mønstereksempel på, hvordan B2B-virksomheder kan forløse deres store potentiale og blive en del af den næste generation af B2B brands, som Plateau er godt i gang med at forme.

“Den klassiske kampagnetilgang er ikke tilstrækkelig længere. I dag skal din brand-fortælling være din strategi, og her er Eliminate Downtime et godt eksempel på, hvordan man kan sætte handling bag strategien og bruge netop handlingen som kommunikativt afsæt. Eliminate Downtime er i sig selv en langsigtet brandfortælling, der har placeret Trackunit helt centralt som facilitator for den fremtid, den globale byggebranche går i møde.” siger Cecilie Lund Madsen, CEO i Plateau Agency. Hun uddyber:

”Vi lever i en tid, hvor kommunikation er vigtigere end nogensinde. Vi står overfor ikke bare ét, men op til flere paradigmeskift bl.a. drevet af den grønne omstilling og den teknologiske udvikling. Det betyder også, at rekordmange virksomheder står overfor store omstillinger. Og netop her – i omskiftelige tider – er kommunikation et helt afgørende værktøj, som kan hjælpe ledelser med at tegne et billede af deres virksomhed i en ny virkelighed”. 

Arbejder på bundlinje med kunderne
Hos Plateau arbejder de ud fra et princip om at være på bundlinje med deres kunder. Målestokken for bureauets arbejde findes altså på kundernes bundlinje, forklarer Cecilie Lund Madsen.

“Det gør i virkeligheden vores beslutningsproces enormt simpel. Målet for alt hvad vi gør, siger og mener, er hverken virale hits, awards eller clicks. Målet er udelukkende at fremme vores kundes strategiske position og sikre dem en langsigtet og lønsom forretning,” afslutter hun.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club