Energiselskabet E.ON har fokus på et helt nyt forretningsområde. E.ON Hotel Solutions, og bureauet WeThink har været med til at tænke grønt fra starten.

Hoteller verden over implementerer grønne løsninger for at minimere deres miljømæssige aftryk og imødekomme gæsternes ønsker om bæredygtige hotelophold.

Det ved E.ON og WeThink der har udviklet hele konceptet fra navn til digital kommunikationsstrategi. Og med en meget snæver målgruppen krævede det en meget strategisk tilgang til både kreativ udformning og medievalg.

Hos E.ON Hotel Solutions ser man holistisk på det enkelte hotel med grønne øjne og finder rent- able, bæredygtige og skræddersyede løsninger. Både de åbenlyse løsninger og dem der ikke lige er til at se, og som måske kræver noget specielt.

De har en omfattende viden, som de bruger til at understøtte hotellets strategiske udvikling hen mod en bæredygtig fremtid, som de sammen løbende evaluerer og udvider, så hotellet når deres mål. 

 

Lars van Hauen, Chief Innovation Officer som er ansvarlig for E.ON Hotel Solutions er glad for samarbejdet; ”WeThink har en god forretningsmæssig forståelse samt tilgang og ikke mindst en fælles interesse for at skabe et koncept som på en enkel kommunikativ og visuel måde kunne forklare et komplekst produkt.”

WeThink har arbejdet sammen med E.ON det sidste 1 1⁄2 år og kender forretningen. Dette projekt er dog meget anderledes, da bureauet har været med helt fra starten.

“Der er fokus på bæredygtighed hos E.ON, og det har været fantastisk at være med fra starten med at udvikle hele konceptet for et helt nyt forretningsområde.

Vi har haft en interessant dialog igennem hele processen og det har været meget givende, at E.ON havde lavet et dybdegående analy- searbejde inden vi gik i gang.” siger Ghita Holst, der er Strategic Director og Partner hos WeThink.

Hanne Langseth-Nilsson, Head of Marketing hos E.ON, har været ansvarlig for kommunikationen igennem hele projektet.

”E.ON Hotel Solutions er kommet godt fra start og vi er meget tilfredse med resultatet. Vi har haft en klar målsætning og med 225% over KPI, må man sige at vi har nået i mål med første fase af kampagnen.”

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club