Det globale uafhængige netværk af Social Media Bureauer Agencies.Social har valgt WeThink Social som repræsentant for de nordiske lande.

WeThink udvidede i 2019 med søsterbureauet WeThink Social. Mærkbare resultater og intelligent brug af data, kombineret med højt kreativt- og strategisk niveau er hovedfokusset i det dedikerede bureau, hvor kunder kan købe sig ind i 10%, 50% eller 100% løsninger. WeThink Social fik hurtigt mange ”Social Friends” på deres kundeliste og kan nu også kalde sig en del af et nyt og større digitalt socialt netværk.

Managing Director hos WeThink Patrik Thelin fortæller:

“Vi er meget glade og stolte over, at vi nu kan agere på den globale scene for Social Media. Markedet for Social Media er begyndt at modnes, fra at være en taktisk kanal på de lokale markeder til at der nu er mulighed for at udvikle globale strategier og content planer” siger han og fortsætter:

“Indtil nu har der manglet Social Media Bureauer i Norden, som har kunnet varetage globale kunder. Dette er ikke tilfældet mere, efter at WeThink Social er blevet en del af Agencies.Social” slutter Patrik Thelin, som allerede har fået en global kunde i hus, hvor WeThink Social skal håndtere Danmark, Sverige, UK, Irland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Australien og New Zealand.

Agencies.Social, som WeThink Social er blevet en del af, er et specialiseret Social Media Marketing bureau netværk. Netværket repræsenterer et samarbejde mellem ledende Social Media Marketing bureauer fordelt over hele verden, og tilbyder sine internationale kunder at dække et eller flere markeder. Bureauerne deler samme passioner, kundskaber, indsigter, viden og ønske om at levere værdi til over 150 kunder, herunder både B2B og B2C.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club