Verdens bedste reklamefilm til Danmark

Peter Engholm
25@mail.dk

I morgen er der Danmarks-premiere på det seneste års bedste reklamefilm – i form af sølv- og guldvinderne samt Grand Prix’en fra sommerens Film Lions i Cannes.

Hvad der indtil videre kniber lidt i København, formår de i Aalborg: At vise verdens bedste reklamefilm fra årets Cannes Lions, hvor ca. 3.500 film dystede i Film Lions.

Erhverv Norddanmark gentager sidste års succes og inviterer til et godmorgen-show af de bedre: Årets Grand Prix-, guld- og sølvvindere – 50 i alt – afviklet over to timer i BioCity Aalborg onsdag den 5. september fra kl. 7.30, inkl. en halv times morgenmad.

Sidste år samlede begivenheden, der var den eneste af sin slags herhjemme, 180 deltagere, og i år har antallet af tilmeldte rundet de 200.

Arrangementet i Aalborg byder således på den smukke og eftertænksomme Grand Prix-vinder fra Chipotle, “Back to the start”, Bill Clintons personlige favorit – og guldvinder-serie – fra Directv og forhåndsfavoritterne The Bear fra Canal+ og Three Little Pigs fra The Guardian, der begge fik en guldløve.

Er man interesseret, men ikke har tilmeldt sig, så kan det gøres ved at maile Erhverv Norddanmark på info@erhvervnorddanmark.dk