Artikler

Start-ups

Ny platform skal samle kreative og investorer

Dansk kreativitet er i høj kurs ude i den vide verden. En ny platform skal skabe endnu større vækst for kreative virksomheder ved at mindske afstanden til investorer.

25. november 2021
0 kommentarer
Start-ups

Månedens MediaTech-startup vil ændre måden, vi arbejder med kampagner

Deepdivr har ambitioner om at skabe et værktøj til kampagnemåling, der giver intelligente indsigter på tværs af platforme. Idéen er både godt set og kærkommen, lyder det fra ekspertpanelet, der ser et globalt potentiale, men også flere udfordringer.

11. november 2021
0 kommentarer
Start-ups

Tidl. AKQA-direktør hentet til tech-startup

Jakob Korsgaard, der har haft direktørstillinger hos bl.a. AKQA, GroupM og Dentsu, er blevet ansat som VP revenue i tech-startuppen Custimy.

8. september 2021
0 kommentarer
Start-ups

Henrik Juul og Keld Reinecke bag ny startup

Mediacatch har de seneste to år brugt tid på at udvikle software til brands- og medieanalyser. Nu er de klar til at gå i markedet, og har netop ansat en CMO.

2. september 2021
0 kommentarer
Start-ups

Mentorordning skal hjælpe startups og styrke bureaubranchen

Otte erfarne erhvervs- og bureaufolk udgør Creative Clubs nye korps af mentorer. De er klar til at dele deres viden om alt fra forretningsudvikling til branchespecifikke indsigter for at sikre nye startups de optimale succesbetingelser.

12. august 2021
0 kommentarer
Start-ups

Månedens startup vil hjælpe kampagner med at blive rasende succeser

Panelet giver thumbs up til månedens startup, der har en tidligere bureaumand ved roret. Han tilbyder sine kunder værktøjer, der gør data overskuelige og nemt kan omsætte dem til kreative budskaber, der virker.

28. juni 2021
0 kommentarer
Start-ups

Driv bureau, som om du skal sælge i morgen

… men lad være med at gøre det. Cirka sådan lød et af rådene på Startup Dagen, der blev afholdt af Creative Club i sidste uge. Et af oplæggene var fra to virksomhedskonsulenter, der fortalte om, hvordan man kan optimere sin forretning.

22. juni 2021
0 kommentarer
Start-ups

”Vildere!” er succesråbet hos Coolshop

At råbe sammen kan få virksomheder til at nå deres mål. Det fortalte Coolshop-stifteren Jacob Riisgaard på Startup Dagen, der var arrangeret af Creative Club. Endagskonferencen satte fokus på nye kreative virksomheder og succesbetingelser for bureauer. Også Steffen Hjaltelin gav gode råd fra sig.

22. juni 2021
0 kommentarer
Start-ups

Dansk EdTech-startup ude med global kampagne til kvinder

Danske Female Invest har haft vind i sejlene, siden de første råd om investering blev delt på læringsplatformen i 2019. Nu er de ude med en global kampagne, som danske Butter Agency står bag.

17. juni 2021
0 kommentarer
Start-ups

Bureaufolk bag ny startup vil revolutionere eye-tracking i videoer

”Marketingafdelingerne bruger virkelig mange penge på at producere video content content til både tv og online. Men der er ikke så mange, der bruger energien på at finde ud af om alle reklamerne faktisk er pengene værd,” siger en af stifterne bag den nye AI-teknologi.

27. maj 2021
Har kommentarer
Start-ups

Steffen Hjaltelin: ”Det handler ikke om at være unik”

Steffen Hjaltelin står bag én af de største bureausuccesser i Danmark. Han deler her opskriften på succesfuldt iværksætteri.

19. maj 2021
0 kommentarer
Start-ups

Startup inden for eventplanlægning henter 35 mio. kr. fra investorer

To tidl. bureaufolk og to tech-folk startede ny virksomhed i 2018. Tre år efter er to af stifterne tilbage og har hentet 35 mio. til at udvikle eventplanlægningsværktøjer til fysiske og virtuelle events.

6. maj 2021
0 kommentarer
Start-ups

Ny kampagne skal få internationale techtalenter til danske startups

Digital Hub Denmark håber at lokke flere techtalenter til Danmark, hvor mange startups efterspørger arbejdskraft med tekniske kompetencer. En employer branding-inspireret kampagne skal vise, hvad den danske samfundsmodel kan tilbyde, som andre lande ikke kan.

4. maj 2021
0 kommentarer
Start-ups

Månedens MediaTech-startup leder efter ukendte guldkorn

Denne måneds panel mener, at startup’en Desupervised kan blive en gamechanger. ”Hvis Desupervised kan få computere til at tænke selv og undre sig, ser jeg muligheder for et seriøst parløb mellem menneske og maskine,” siger Mette Theilgaard, experience design director hos Flip Studio.

26. april 2021
0 kommentarer
Start-ups

Månedens MediaTech-startup er et bureau, der har sat sig på en relevant agenda

Denne måneds panel er begejstrede for Girls Are Awesome, som har et tydeligt statement. Læs om deres mission, og om de udfordringer, som dommerpanelet ser for bureauet.

10. februar 2021
0 kommentarer