Artikler

Start-ups

Startup inden for eventplanlægning henter 35 mio. kr. fra investorer

To tidl. bureaufolk og to tech-folk startede ny virksomhed i 2018. Tre år efter er to af stifterne tilbage og har hentet 35 mio. til at udvikle eventplanlægningsværktøjer til fysiske og virtuelle events.

6. maj 2021
0 kommentarer
Start-ups

Ny kampagne skal få internationale techtalenter til danske startups

Digital Hub Denmark håber at lokke flere techtalenter til Danmark, hvor mange startups efterspørger arbejdskraft med tekniske kompetencer. En employer branding-inspireret kampagne skal vise, hvad den danske samfundsmodel kan tilbyde, som andre lande ikke kan.

4. maj 2021
0 kommentarer
Start-ups

Månedens MediaTech-startup leder efter ukendte guldkorn

Denne måneds panel mener, at startup’en Desupervised kan blive en gamechanger. ”Hvis Desupervised kan få computere til at tænke selv og undre sig, ser jeg muligheder for et seriøst parløb mellem menneske og maskine,” siger Mette Theilgaard, experience design director hos Flip Studio.

26. april 2021
0 kommentarer
Start-ups

Månedens MediaTech-startup er et bureau, der har sat sig på en relevant agenda

Denne måneds panel er begejstrede for Girls Are Awesome, som har et tydeligt statement. Læs om deres mission, og om de udfordringer, som dommerpanelet ser for bureauet.

10. februar 2021
0 kommentarer
Start-ups

Månedens MediaTech-startup løser barrierer omkring augmented reality

Startup-panel er positive overfor Hololink, som ”lugter af en gamechanger,” og som ”kan blive solgt for et meget højt beløb.”

9. december 2020
0 kommentarer
Start-ups

Månedens MediaTech-startup: ”Vi har glemt, hvad markedsføring handler om”.

Bureaubiz starter en artikelserie med månedens startup, hvor et panel på fem – en blanding af iværksættere og bureaufolk – giver stjerner og kommentarer til, om vingerne kan bære. Den første i serien er Adnami, der lige har lukket en investeringsrunde med bl.a. Claus Moseholm fra GoViral som investor. Et ’Løvens Hule’-panel er også positive.

2. november 2020
0 kommentarer