Artikler

Artikel

Hungry-opkøber har valgt bureau: Vil indtage det danske marked

Foodora, der i sommers købte Hungry, vil nu ind på det danske marked. I den forbindelse har de valgt et dansk bureau, der skal hjælpe med at gøre Foodora til danskernes foretrukne madleveringsbrand.

5. oktober 2022
0 kommentarer
Artikel

True Award 2022: 36 bureauer og 34 produktionsselskaber er shortlistet

127 arbejder ud af 301 indsendte er blevet nomineret af juryen. Se hele shortlisten, bureaulisten og producentlisten her.

5. oktober 2022
0 kommentarer
Artikel

40 bureauledere samlet om ledelse, rekruttering og “den vigtigste afdeling på bureauet”

Med bureauernes fantastiske regnskaber som bagtæppe afholdt Creative Clubs sit årlige bureauleder-seminar. Her er inputtene og inspirationen – og en barsk sandhed: Der er mange årsager til, at folk vil arbejde på et bureau, men kun én grund til, at de forlader det.

5. oktober 2022
0 kommentarer
Artikel

Dansk bureau vinder sølv ved Cresta

Fem shortlister blev vekslet til en sølv for innovativ brug af sociale medier – med fokus på danskernes egne ideer og sparetips.

5. oktober 2022
0 kommentarer
Artikel

Her er branchens mest produktive bureauer

Samlet set voksede bureauernes produktivitet mere end meget længe i 2021. Her er de 15 bureauer med den højeste bruttoavance pr. medarbejder.

4. oktober 2022
0 kommentarer
Artikel

Karne Lykkebo stopper som adm. direktør i Geelmuyden Kiese Danmark

Ny adm. direktør er Mikkel Bendtsen, der startede på bureauet helt tilbage i 2009 som studentermedhjælper. Karne Lykkebo skal fremover koncentrere sig om at være koncerndirektør for den samlede Geelmuyden Kiese-gruppe i Danmark, Norge og Sverige.

3. oktober 2022
0 kommentarer
Artikel

Historien om et bureausalg – og læren fra det

Peytz & Co. blev i denne måned solgt til iO. Her åbner CEO Laust Jørgensen døren på klem ind til forløbet og giver erfaringer videre. Nøgleordene er bl.a. dating, skuffesalg og penalhus.

30. september 2022
0 kommentarer
Artikel

Stive skatteregler spænder ben for bureaupartnerskaber

Det kan være svært at lokke ansatte med medejerskab, for reglerne gør det mindre attraktivt at blive partner med en lille ejerandel i bureauer. Det fortæller bureauleder Søren Højland Boesen. Creative Clubs direktør Thomas Torp vil arbejde på at få det ændret.

29. september 2022
0 kommentarer
Artikel

Her er det seneste års mest prisvindende bureauer

136 bureauer optræder i Bureaubiz’ award-oversigt 2021/22. I toppen er der stabilitet, mens der er større udskiftninger længere nede. Se toplisterne her.

29. september 2022
0 kommentarer
Artikel

To danske jurymedlemmer til Eurobest

Først blev Thor Brammer Jacobsen jury præsident ved Eurobest, og nu følger yderligere to danskere i juryen – hentet fra Partners og &Co.

28. september 2022
0 kommentarer
Artikel

Mød Danmarks bedste bureauperson til at tjene penge

En 24-årig bureaustifter er en unik historie. Både hvad angår ham selv og hans tal. Bureauet præsterede f.eks. en indtjening pr. medarbejder, der er det dobbelte af den næstbedste. Det kræver en forklaring – og den kommer her.

28. september 2022
0 kommentarer
Artikel

Årets True Award: 301 film og 20 jurymedlemmer

The True Award sætter rekord og sætter sin 20 personer store jury på arbejde. Se juryen her.

28. september 2022
0 kommentarer
Artikel

Kampagne fra Vejdirektoratet må gerne gøre lidt ondt

Ny kampagne fra Vejdirektoratet prikker til den dårlige samvittighed hos forældre, der sætter ungerne på bagsædet i bilen i stedet for at lade dem cykle til skole. Envision er bureauet bag. Se filmen her.

28. september 2022
0 kommentarer
Artikel

Danske finalister ved Lovie Awards

Opdateret: Med henh. syv og fem finalepladser har Accenture Song Danmark og Shape flest danske finalister ved dette års internet-EM.

24. september 2022
0 kommentarer
Artikel

Her er danskernes reklamefavorit – men det er kompliceret

Hvilke annonceformater fanger forbrugernes opmærksomhed? Og irriterer de? Mindshare ser i årets Reklameanalyse på kombinationen og kan pege på forbrugernes favorit. Men det er ikke ligetil for annoncørerne.

23. september 2022
0 kommentarer
En del af Creative Club