Artikler

Artikel

Fem gode grunde til at tage brand co-creation alvorligt

Line Schmeltz og Anna Karina Kjeldsen er bidragsydere til bogen Co-creating Brands: Brand Management from A Co-creative Perspective. De giver her fem gode råd til, hvorfor man skal tage brand co-creation alvorligt.

1. april 2020
0 kommentarer
Artikel

Sådan kommunikerer brands om corona

Coronakrisen er en del af mange brands’ kommunikation i denne tid. Engelske the Drum har fundet frem til forskellige kreative måder, det er gjort på. Vi viser her et uddrag.

31. marts 2020
0 kommentarer
Artikel

FN kalder alle kreative

De Forenede Nationer tager utraditionelle midler i brug for at få kommunikation om Corona-virussen ud til alle i hele verden. Nemlig en åben global brief til især kreative. Det er dog ikke første gang, FN har bedt den kreative branche om hjælp.

27. marts 2020
0 kommentarer
Artikel

Design Kan… ændre vores adfærd – del 2

Hvad sker der, når vi får besked om at ændre vores adfærd markant? Kristina May Pries forsøger sammen med læge Imran Rashid og adfærdsstrateg Mikkel Holm Sørensen at forklare, hvorfor vi reagerer, som vi gør, når krisen rammer.

26. marts 2020
0 kommentarer
Artikel

CCA har sat dato på årets shortliste

Creative Circle afholder jurydag før sommerferien og kan dermed offentligøre shortlisterne over 3-4 dage sidst i juni.

26. marts 2020
0 kommentarer
Artikel

Kan man kommunikere om andet end Corona lige nu?

Coronavirussen har betydet uvished og usikkerhed, men mest af alt tavshed. Alt hvad der ikke er corona-relateret, er for en stund blevet skubbet i baggrunden. Kan man kommunikere om andet end corona? Vi har spurgt fire bureauchefer.

25. marts 2020
0 kommentarer
Artikel

Min første reklame: Peter Boe

Peter Boe har været i reklamebranchen længe, men ser i dag tilbage på sin første reklame, der blev lavet på voksenbudget og i Mallorca. Den er “bar-røv-og-tyrenosser-sjov”, og ikke noget han i dag ville turde begive sig ud i.

23. marts 2020
0 kommentarer
Artikel

Marienlyst Strandhotel har det bedste image

867 mødebookere har talt i MyImageKonference-analysen: Marienlyst Strandhotel har det bedste image blandt møde- og konferencecentre. Nummer to ligger ligesom Marienlyst i Helsingør og nummer tre er også placeret i Nordsjælland.

19. marts 2020
0 kommentarer
Artikel

PR-eksperter bedømmer Mette F: Eksemplarisk kommunikation

Fire kommunikationsbureauer har bedømt en uges historiske pressemøder i statsministeriet. Formidlingen er i top – og lige efter bogen, for en sådan findes.

19. marts 2020
1 kommentar
Artikel

Martin Bochineck bliver global president for Isobar

Fra at være ansvarlig for Norden, bliver Martin Bochineck chef for 7.000 medarbejdere i 45 lande og en omsætning i milliardklassen. Samtidig får Isobar Denmark en ny chefduo, og Martin Bochineck fastholder forbindelsen til Norden som bestyrelsesformand.

18. marts 2020
0 kommentarer
Artikel

De mødtes på en tankstation – nu har de stiftet et bureau

Niclas Anker og Knud Løkke Rasmussen var reelt noget ved musikken – på hver sin side. Nu har de fundet sammen i et bureau med kommercielt forankret vildskab.

17. marts 2020
1 kommentar
Artikel

CCA og DDA vælger hver sin vej i Corona-krise

Landets to største kreative priser sadler om: DDA går all in på online, mens CCA søger at fastholde det fysiske. Begge udsættes.

13. marts 2020
0 kommentarer
Artikel

CP+B Copenhagen slutter med manér

Den sidste kampagne i CP+B Copenhagen-regi er netop lanceret. Det er en kampagne for Letz Sushi, der lancerer et nyt pantsystem. Se filmen her.

12. marts 2020
0 kommentarer
Artikel

Dagen derpå: Tomme kontorer hos bureauerne

Det offentlige Danmark er lagt i dvale, men bureauerne passer deres arbejde – og det sker i udtalt grad hjemmefra, lyder det fra Isobar, OMG og Mediabrands.

12. marts 2020
0 kommentarer
Kort nyt
Forbrugerombudsmanden har politianmeldt ni virksomheder for ulovligt telefonsalg
11. marts 2020
0 kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club