Artikler

Artikel

3 unge danske instruktører vinder ved YDA

Ved Young Directors Award torsdag aften blev tre danske instruktører hædret med 1 guld og 2 sølv.

9. juli 2021
0 kommentarer
Artikel

Top-præstation af danske talenter

Verdens nok største kreative ungdomskonkurrence, D&AD New Blood Awards, har Pernille Lund og Jonathan Fjord øverst placeret med en Black Pencil. Og der var 10 andre Pencils til danske teams.

8. juli 2021
0 kommentarer
Artikel

Danske produktionsselskaber nomineret ved international festival

To filmproduktionsselskaber er blevet nomineret ved Berlin Fashion Film Festival. Det ene selskab for samme arbejde i fem forskellige kategorier.

8. juli 2021
0 kommentarer
Artikel

Charlie Tango splitter forretningen op

Charlie Tango udskiller CCM-området, som rykker ind som en selvstændig forretningsenhed i KMD. Det betyder også, at to personer rykker op i hierarkiet, når nuværende adm. direktør Uffe Henriksen flytter til Mediabrands.

6. juli 2021
0 kommentarer
Artikel

Mediabrands udpeger ny topchef

Michael Thim sagde farvel til topjobbet i foråret efter næsten 20 år. Nu har man fundet en ikke mindre erfaren person til at overtage ledelsen.

6. juli 2021
0 kommentarer
Artikel

Ny kampagne skal lokke unge til Lolland

Lolland Kommune vil ændre fortællingen om sig selv og lokke unge fra de større byer til øen. Kampagnen ‘Firstmover’ skal vise Lolland frem som et sted, hvor der er plads til at udleve sine drømme. Soundvenue Creative står bag.

6. juli 2021
0 kommentarer
Artikel

Teleselskab vil lave årets sommerhit

En reklamesang fra Oister har potentiale til at blive en landeplage, skønner teleselskabet. Sangen er derfor blevet lanceret som ‘et decideret sommerhit’, og er bl.a. kommet ud på Spotify. Hør sangen her.

2. juli 2021
0 kommentarer
Artikel

Dansk bureau køber israelsk IoT-selskab

Med opkøbet kommer man op på ca. 220 medarbejdere. Målet er 500 inden for tre år. Opkøbet betyder, at Manyone kan trække på et nyt sæt kompetencer inden for design og udvikling af særligt IoT-løsninger og mekanisk design, siger co-CEO og stifter af Manyone, Lasse Jensby Dahl.

1. juli 2021
0 kommentarer
Artikel

Min første reklame – Christina Blak

Christina Blaks første reklame var ikke rigtigt en reklame. Det var en anti-brochure – en bog på 146 sider for forsikringsselskabet Tryg, der tog udgangspunkt i livets op- og nedture. Den har siden vist sig at blive dannende for hendes tilgang til kommunikation og kreativitet.

1. juli 2021
0 kommentarer
Artikel

Nord DDB et år senere: En del fremgang og visse mangler

For et år siden fik NORD DDB ny ledelse. I dag er bureauet markant større i omsætning og antal medarbejdere. Og 4 personer er føjet til en udvidet ledelse. Annette Piilgaard og Mikkel Jønsson gør status – også over det, der fortsat mangler.

1. juli 2021
0 kommentarer
Artikel

Kampagne skal huske erhvervsdrivende på den 30. september

To bureauer skal kommunikere Erhvervsstyrelsens dato for, hvornår virksomhederne skal indberette dokumentation for hjælpepakker.

1. juli 2021
0 kommentarer
Artikel

Dentsu og JP/Politiken indgår aftale om læserdata

Dentsu og JP/Politikens Hus indgår et samarbejde, hvor Dentsus kunder kan købe interessedata om læserne af Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politikens web-læsere.

1. juli 2021
0 kommentarer
Artikel

Brandhouse/Subsero udvider partnerkredsen

Bureauet får to nye partnere og er dermed i alt syv.

30. juni 2021
0 kommentarer
Artikel

Derfor købte Scandinavian Print Group Cool Gray

Scandinavian Print Group, der bl.a. ejer Lasertryk, har købt Cool Gray for at udnytte stordriftsfordelene ved trykkeridrift. Bureaudelen fulgte med i købet.

30. juni 2021
0 kommentarer
Artikel

Ekstra 45 mio. kr. skal få internationale turister til København

Regeringen har bevilliget ekstra penge til at tiltrække svenske, tyske, franske, italienske og amerikanske turister til den danske hovedstad. Wonderful Copenhagen og VisitDenmark spytter også i kassen. I alt bruges der op til 45 mio. kr. ekstra på at markedsføre København internationalt. Se kampagnefilmen her, som er en del af konceptet ‘Why not?’

29. juni 2021
0 kommentarer
En del af Creative Club