Design Kan – specialafsnit om bæredygtige boliger

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Kristina May Pries og Mads Kjøller Damkjær retter luppen mod designaspektet af boligbyggeriet. De taler med medstiftet af Home.Earth, Kasper Guldager Jensen, som arbejder med at istandsætte og bygge bæredygtige og cirkulære ejendomme. De kommer bl.a. omkring, hvordan man skaber bæredygtige boliger og hvordan designer påvirker byerne og de liv, der leves i dem.

I dette specialafsnit af Design Kan dykker værterne Kristina May Pries og Mads Kjøller Damkjær ned i, hvordan vi skaber mere bæredygtige boliger. De taler med Kasper Guldager Jensen, der er medstifter af virksomheden Home.Earth, hvor han arbejder med at istandsætte og bygge mere bæredygtige og cirkulære ejendomme. Sammen udforsker de, hvordan design påvirkerne byerne og de liv, der leves i dem. 

Lyt med her. 

 

Du kan også lytte med på Apple Podcast og Spotify.

Design Kan er en branding-, og designpodcast, kreeret af det strategiske designbureau AM Copenhagen. Dets vært, Kristina May Pries, er CEO, brandspecialist og partner i det københavnske bureau, og sammen med Mads Kjøller Damkjær, der er designer og ekspert inden for bæredygtig forretningsudvikling, har de udviklet en række specialafsnit om bæredygtighed. Sammen med specialister vil de komme ind på alt fra impact investment, arkitektur og produktdesign til forskning og specifikke virksomhedsstrategier, så du kan få praktisk indsigt i, hvordan forskellige brancher håndterer den bæredygtige agenda.