Design Kan – specialafsnit om cirkulært design

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Andet afsnit i rækken om bæredygtighed og design. Kristina May Pries og Mads Kjøller Damkjær sætter fokus på cirkulært design, og hvordan dansk designarv og bæredygtighed hænger sammen. Det gør de i selskab med Ditte Lysgaard Vind, der er ved at lægge sidste hånd på bogen ‘The Danish Design Heritage and Global Sustainability’.

Nyt specialafsnit om bæredygtighed. Denne gang har værterne Kristina May Pries og Mads Kjøller Damkjær inviteret forfatter og strategisk konsulent Ditte Lysgaard Vind til en snak om danske designarvs bæredygtige potentiale. Hun taler for en tilbagevenden til et højere formål, større perspektiv og flere benspænd. Vi skal kort sagt lære af filosofien bag den danske designarv. 

Lyt med her. 

 
Du kan også lytte med på Spotify, Podimo og Apple Podcast.

Design Kan er en branding-, og designpodcast, kreeret af det strategiske designbureau AM Copenhagen. Dets vært, Kristina May Pries, er CEO, brandspecialist og partner i det københavnske bureau, og sammen med Mads Kjøller Damkjær, der er designer og ekspert inden for bæredygtig forretningsudvikling, har de udviklet en række specialafsnit om bæredygtighed. Sammen med specialister vil de komme ind på alt fra impact investment, arkitektur og produktdesign til forskning og specifikke virksomhedsstrategier, så du kan få praktisk indsigt i, hvordan forskellige brancher håndterer den bæredygtige agenda.