Digitalbureau køber konkurrent

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Group Online, der har 200 ansatte, opkøber WebKoncept med 80 ansatte. Begge bureauer har fokus på små og mellemstore virksomheder.

Group Online – der er skabt som en fusion af DanaWeb, Optimeo og Plico – kan i dag offentliggøre opkøbet af konkurrenten Web-Koncept med 80 ansatte.

WebKoncept, der lige som Group Online har fokus på små og mellemstore virksomheder, blev stiftet af Benjamin Jensen og Daniel Thomsen i 2013 og mere end fordoblede årets resultat fra 2021 (12 mio.) til 2022 (27 mio.)

”Daniel og Benjamin har skabt en meget veldrevet virksomhed med dygtige medarbejdere, stærke
webkompetencer og ikke mindst tilfredse kunder. Og Web-Koncept brænder ligesom Group Online for at
skabe succes og digital synlighed for SMV’erne. Derfor er vi et rigtigt godt match, og med opkøbet bliver
markedet konsolideret til gavn for kunderne. For den hastige teknologiske udvikling inden for bl.a. kunstig
intelligens stiller store krav til os, og sammen har vi den nødvendige muskelkraft til konstant at være på
toppen af udviklingen og kunne levere de bedste online løsninger til vores kunder,” siger adm. direktør i Group Online, Jesper Eiby Christoffersen.

Fra Benjamin Jensen lyder det:

”Vi er ekstremt stolte over, at vi nu bliver en del af Group Online-familien. For det bekræfter, hvor langt vi er kommet, siden Daniel og jeg startede op i 2013. På 10 år er vi gået fra at være en lille ambitiøs
iværksætterbiks til at være en millionforretning. Hele tiden drevet af at vokse uden at gå på kompromis med kundetilfredsheden. Og vi er sikre på, at vi og Group Online kan tage Web-Koncept til det næste niveau og sammen gøre en større forskel for landets SMV’er.”

Group Online er ejet af Catacap, der i 2019 overtog hovedparten af aktierne, og købte samtidig Optimeo og fusionerede de to selskaber.

Jesper Eiby Christoffersen har været CEO i Group Online siden 2021, og fortæller, at man er i gang med at etablere en bureaugruppe, hvor bureauerne – og dermed også Web-Koncept, fortsætter i eget navn:

”Group Online er over de sidste par år blevet gjort klar til at tage det næste store vækstspring og etablere en bureaugruppe, som kan rumme forskellige selvstændige virksomheder og forretningsområder. Det sker nu og i første omgang i vores danske hjemmemarked. Jeg glæder mig til at sige goddag til en masse nye kollegaer, som vi deler værdier med og kommer til at lære en masse af.”

Parterne vil ikke oplyse beløbet.

Group online

Group Online har 10.000 kunder i SMV-segmentet og 200 ansatte i afdelinger i Ballerup, Aalborg, Aarhus og Odense.

Web-Koncept

Web-Koncept har 6.000 kunder og 80 ansatte i afdelinger i Ballerup, Aalborg, Aarhus og Odense