Kommunikationsbureau opkøber to bureauer

Anja Christensen
stud.ling.merc

Bureauerne Sivertsen Kommunikation og PR Konsortiet bliver opkøbt af Lindskov Communication. Opkøbet sker efter et dødsfald.

Lindskov Communication opkøber de to bureauer Sivertsen Kommunikation og PR Konsortiet efter, at ejeren og tidligere dagbladsredaktør Carsten Sivertsen er afgået ved døden.

Baggrunden for overtagelsen er ifølge Lars Lindskov, indehaver af Lindskov Communications, at virksomhederne har potentiale, trods et underskud dette år p.g.a. dødsfaldet. Lars Lindskov understreger dog også, at ikke alle beslutninger tages med et kommercielt henseende:

”Det er ikke en god forretning, hvis man ser isoleret økonomisk på det. Men man skal jo ikke altid gøre ting af kommercielle årsager. Man skal gøre dét, der føles rigtigt. Og jeg kunne ikke leve med, at dét som Carsten har slidt og kæmpet for i 10 år, blot skulle lukke ned,” siger Lars Lindskov.

Lars Lindskov, der i øvrigt stiller op til det kommende regionsrådsvalg og kommunalvalg for Det Konservative Folkeparti, skal sammen med bureauchef Catrine Eisenreich fra Lindskov Communication, nu fordele kunderne – afhængig af deres profiler – i de tre bureauer.

”Lindskov Communication, Sivertsen Kommunikation og PR Konsortiet har forskellige forretningsmodeller og har også forskellige varer på hylderne. Der ligger også nogle hensyn til interessekonflikter mellem forskellige kunder, som vi skal have adresseret. Etikken er høj i alle selskaber, så her vil vi i flere tilfælde indgå dialog med kunderne om, hvad der løses bedst og til deres tilfredshed. For det er jo kunderne, vi lever af – og de skal have betjening af dét team og dét bureau, de har tillid til” siger Lars Lindskov og fortsætter:

“Nu giver vi selskaberne en kapitalindsprøjtning og ser opgaverne og profilen efter i sømmene. Herefter er det min intention, at vi udpeger en ledelse, der kan fortsætte opgaverne og virksomheden i Carstens ånd.”


Lindskov Communication, Roskilde.