Charlie Tango får ny administrerende direktør

Uffe Henriksen kommer fra en position som Managing Director og chef for Digital Business & User Experience Practice i Charlie Tango.

Ny adminstrerende direktør for Charlie Tango bliver fra d. 1. december Uffe Henriksen. Han er tidligere Managing Director og chef for Digital Business & User Experience Practice i Charlie Tango. Nu afløser han den nuværende CEO Lars Bjørn Falkenberg, der tager afsked med Charlie Tango og KMD-koncernen for et job hos T-Systems Northern Europe.

Den kommende øverste chef for KMD datterselskabet Charlie Tango er altså fundet internt i selskabet. Det bliver Uffe Henriksen, som for ganske nylig kom til Charlie Tango, der pr. 1. december træder et skridt op som administrerende direktør. Han besidder i dag rollen som Managing Director og chef for Digital Business & User Experience Practice.

Som en del af jobbet får Uffe Henriksen samtidig en position som vice president i KMD moderselskabet, hvor en del af Charlie Tangos arbejdsområde er placeret.

Uffe Henriksen kom i september til Charlie Tango fra en stilling som Senior Vice President i Danske Bank, hvor han har ledet strategiske digitale transformationsinitiativer med fokus på kundeoplevelser, automatisering og omkostningsoptimering på tværs af bankens kunders samlede engagement. Før karrieren hos Danske Bank har Uffe Henriksen bestridt ledende stillinger hos forskellige nationale såvel som internationale bureauer og netværk så som Isobar, Dentsu Aegis og MEC.

Han er uddannet Cand.merc fra CBS fra 2002.