Navnenyt: BoligPortal henter ny CMO

Læs også: Kommunikationsrådgiver til Discus Communication, product designer til Duckwise, forfremmelse hos Morsing og adm. direktør til Inflow Media.

Kommunikationsrådgiver til Discus Communikation

Discus Communications har ansat Katrine Arevad, som ny kommunikationsrådgiver for at styrke sit team inden for især B2B og tech, herunder greentech og fintech. Hun får ansvar for strategisk kommunikationsrådgivning, PR og krisestyring samt integrerede kampagner.

Katrine Arevad kommer fra Lunar, hvor hun var PR & communication manager. Tidligere har hun arbejdet i bl.a. Teknologiens Mediehus og TechBBQ.

Katrine Arevad er uddannet cand.comm fra RUC.

Katrine Arevad

Product designer til Duckwise

Helle Skak-Iversen er startet som product designer hos Duckwise og er placeret på Københavner-kontoret.

Hun har tidligere arbejdet i lignende stillinger hos virksomheder som Bærnholdt, NexusOne og PwC.

Helle Skak-Iversen har en kandidatgrad i digital design og kommunikation fra IT-Universitetet i København med fokus på service design og brugeroplevelser.

Helle Skak-Iversen

Forfremmelse hos Morsing

Bea Maria Holland er blevet forfremmet til seniorrådgiver i Morsing. Hun har været ansat som kommunikationsrådgiver siden 2022.

Bea Maria Holland rådgiver flere af bureauets globale tech-virksomheder og har gjort sig bemærket for sin evne til at oversætte komplekst indhold til strategiske pr-kampagner, der rykker adfærd og omdømme.

Bea Maria Hollander uddannet cand.scient.soc. i PR fra Roskilde Universitet og har en fortid som kommunikationsrådgiver hos bl.a. Harbinger Public Relations samt som nordisk pr-manager for Clinique.

Bea Maria Holland

Adm. direktør til Inflow Media

Carsten Lakner bliver ny adm. direktør i Inflow Media Denmark, der leverer metadata, der gør broadcastere, distributører og mediehuse i stand til at bygge brugeroplevelser gennem bl.a. personlige anbefalinger, universel søgbarhed og solid journalistisk indholdsbeskrivelse.

Carsten Lakner har bl.a. været chief commercial officer i MediaCatch og har arbejdet i DR i en årrække som bl.a. markedsføringschef og chef for digital udvikling. Tidligere har han været director of marketing i Discovery Networks.

Carsten Lakner

BoligPortal henter ny CMO

Lejeboligplatformen BoligPortal har ansat Katrine Bjerre Toft som ny CMO. Hun skal understøtte BoligPortals kerneforretning og samtidig styrke det strategiske fokus på nye forretningsben som dataleverandør og digital boligadministration.

Med baggrund fra Obton, Nordicals, Property Advice, Pravda og senest som selvstændig under ViableWays, har Katrine Bjerre Toft både erfaring med bolig- og ejendomsbranchen og erfaring med kommercielle senior- og lederroller.

Katrine Bjerre Toft har en bachelor i journalistik fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

Katrine Bjerre Toft