Navnenyt: Marketingchef hentes hjem fra USA

Læs også: VP, digital commerce til Columbus Global. Viegand Maagøe ansætter CFO og juniorprojektleder. To product designere til Duckwise.

VP, digital commerce til Columbus Global

Columbus Global har ansat Jesper Neergaard Paustian som VP for det danske digital commerce team. Jesper Neergaard Paustian kommer fra Impact Extend, hvor han senest var chief business development officer og partner. Tidligere har han været chief digital officer hos No Zebra.

Jesper Neergaard Paustian er cand.scient i ICT Product Development.

Jesper Neergaard Paustian

Marketingchef til Contractbook hentes hjem fra USA

Contractbook ansætter Emil Kristensen som ny marketingchef. Han vender hjem til den danske tech-scene efter halvandet år i tilsvarende stilling i den amerikanske virksomhed Drip. Før det var han med til at stifte danske Sleeknote, som blev solgt til Drip i 2022.

Emil Kristensen

Ny CFO og juniorprojektleder i Viegand Maagøe

Rådgivningsvirksomheden Viegand Maagøe har ansat Mette Johansen som CFO. Hun får det overordnede ansvar for bl.a. økonomi og drift, som hun skal være med til at styrke i takt med virksomhedens fortsatte vækst.

Mette Johansen kommer fra en rolle som økonomi- og administrationschef i Dansk Gasteknisk Center A/S. Der har hun på nærmeste hold arbejdet med den grønne omstilling, der også er Viegand Maagøes primære fokus.

Mette Johansen har en cand. merc regnskab, ledelse og personaleadministration fra CBS.

MJette Johansen

Daniel Bech Nielsen er tiltrådt som juniorprojektleder samme sted. Her skal han i afdelingen Ledelse og Strategi arbejde med klimaregnskaber, strategi og SBTi-målsætninger. 

Daniel Bech Nielsen har en kandidatgrad i bæredygtigt design fra Aalborg Universitet, og han har under sin studietid arbejdet som projektleder i Egedal Kommune og Københavns Kommune i det tværregionale projekt ‘Bæredygtig Bundlinje 2.0’.

Daniel Bech Nielsen

To product designere til Duckwise

Duckwise har ansat Frederik Korsgaard, der er uddannet læge, som product designer. Han skal primært beskæftige sig med sundhedsteknologi hvor han vil inddrage sin sundhedsfaglige domæneviden i produktdesignet.

Efter uddannelsen som læge fra Aarhus Universitet, har han taget uddannelsen BioMedical Design Novo Nordisk Foundation Fellowship Programme.

Frederik Korsgaard

Line H. Højbjerg er også ansat som product designer. Hun kommer fra en stilling som insights & experience designer hos Design-People.

Line H. Højbjerg har en bachelor i marketing & management communication fra Aarhus Universitet og har en MSc i IT Product Design fra Syddansk Universitet.

Line H. Højbjerg