Navnenyt: Danske Cannes-vindere skifter job

Rasmus Smith Bech og Jonas Roth – der var dobbelt Cannes grand prix vindere for Life Paint Volvo skifter til Uncommon Creative Studios i London. Læs bl.a. også om to nye CMOs til henh. Aldi og Humac. Om nye medarbejdere hos Charlie Tango, Adapt, ny bestyrelsesformand til Seismonaut samt om Martin Glarvig, der bliver 50.

To prisbelønnede danske kreative skifter job i London
Rasmus Smith Bech
og Jonas Roth har de seneste to år været ansat som creative directors hos Channel 4s inhouse bureau, 4Creative.
Nu skifter det kreative team til Uncommon Creative Studios
De to har sammen vundet flere priser, bl.a. i 2015, hvor de vandt to grand prix i Cannes Lions for Life Paint fra Volvo. Tidligere har de arbejdet sammen hos adam&eveDDB i London, Grey i London og Zupa i Danmark. 
Nyheden om jobskiftet er omtalt i engelske Campaign, hvor flere af deres kampagner bliver nævnt. Og her er en af de sidste kampagner, Rasmus og Jonas lavede hos Channel 4:

Senior sales specialist til Charlie Tango
Jørgen Kurt Jensen er ny senior sales specialist hos Charlie Tango fra 1. april. Han er rent teknisk ansat hos KMD, men skal arbejde med Charlie Tango-rettede opgaver. 
Jørgen kommer fra et job som director for Dentsu Direct, som er en del af Dentsu Aegis Network, hvor han har været i godt 13 år.

Jørgen Kurt Jensen

Marketingchef til Uqualio
Martin Stahl skal som ny marketingchef hos video e-learningvirksomheden Uqualio varetage al marketing. 
Han har en del år været selvstændig, og har også i en periode været ansat hos Valtech.

Martin Stahl

To nye medarbejdere til Adapt
Mia Andersson er ansat som ny senior SEO consultant i digitalbureauet Adapt. Mia kommer senest fra Kvantum Copenhagen og har også erfaring inden for ecommerceoptimering fra Coop.

Mia skal hos Adapt rådgive strategisk og databaseret og hjælpe Adapts kunder med at løfte e-handels performance gennem øget synlighed og optimering af kunderejsen.


Mia Andersson, Adapt


Adapt har også ansat Hanna Kumi Ernst. Hendes titel er user research assistent. Hun skal assistere Adapts UX designere og user research specialister med rekruttering af testpersoner og andre aktiviteter ifm. brugerinvolvering, såsom brugertest af digitale løsninger, fokusgrupper, brugerundersøgelser og interviews.


Hanna Kumi Ernst, Adapt

Marketing projektleder til Glaseksperten.dk
Karin Møller Toft har skiftet jobbet som projektleder hos SE ud med et job som marketing projektleder hos Glaseksperten.dk.
Karin har tidligere været marketingchef hos Color Line.

Karin Møller Toft

CFO til Hesehus
Hesehus har ansat to medarbejdere. Ulrik Greve er startet som CFO og Ole Kortermann Ellebæk er ny technical presales engineer.
Ulrik skal stå i spidsen for økonomi- og administrationsafdelingen hos Hesehus. Han kommer fra en lignende stilling hos Fazer Food Services.
Han har en HD i regnskab og økonomistyring fra Syddansk Universitet.

Ulrik Greve

Ole bliver som presales system engineer tilknyttet Hesehus’ Bizzkit-platformsteam, hvor han kommer til at spille en central rolle i salgsprocesser og foranalyser for nye partnere på Bizzkits internationale markeder.​​​​​​​
Ole kommer fra en lignende stilling hos CapaSystems.

Ole Kortermann Ellebæk

Marketingchef til Humac
Efter godt og vel 10 år i fitnessbranchen hos først Fitness World, et afbræk hos TedxKEA som marketingchef, og senest som marketingchef for Repeat, skal Fady Allan nu være marketingchef for Humac.

Fady Allan

Ny medarbejder til Ucommerce
Ucommerce har ansat Urte Spalvyte som junior ux designer, hvor hun skal arbejde på Ucommerces customer experience team. Urte har tidligere arbejdet hos Salling Group og hos Boligportal.

Urte Spalvyte

Fra CMO til CCO
I december skiftede Charlotte Novella et job som salgs- og marketingdirektør hos Intermail ud med jobbet som CMO hos Paperflow. Nu er hun så her i marts blevet forfremmet til CCO. Det betyder, at hun har fået udvidet marketingansvaret med også at have ansvar for salg og dermed har hele kommercielle ansvar.

Charlotte Novella

Head of digital marketing til Aldi
Efter godt tre år hos TDC/Yousee, senest som senior digital marketing manager, skal Mads Bøgh Larsen fra 1. april være ny head of digital marketing hos Aldi. 
Mads har også tidligere arbejdet hos IIH Nordic som senior marketing specialist, her arbejdede han også med TDC som kunde.

Mads Bøgh Larsen

To erhvervsfolk til Grønbech PR og Kommunikations advisory board
Grønbech PR og kommunikation i Dragør har fået to nye erhvervsfolk i sit advisory board. Det er Ib Paaskesen og Anders Delcomyn Larsen og deres opgave er at gøre kommunikationsbureauet endnu mere relevant for ejerledere og specialistvirksomheder. De er begge to bestyrelsesformænd i flere virksomheder.

Ib Paaskesen og Anders Delcomyn Larsen

Seismonaut har fået ny bestyrelsesformand
Seismonaut har fået Allan J. Christensen som ny bestyrelsesformand. Han har eget firma, hvor han udøver ledelsesrådgivning og har tidligere været direktør i Niras og hos Rambøll Management.

Allan J. Christensen

Geomatic-stifter fylder 50
Martin K. Glarvig
, ejer og stifter af Geomatic fylder 50 år fredag den 27. marts.
Datakarrieren startede allerede som 13-årig, da Martin cyklede med landkort fra daværende Geodætisk Institut og Det kongelige danske søkort-arkiv til brugerne.
I 2002 stiftede Martin Geomatic, som i nu 18 år har sat samfundets data i spil og forsynet virksomheder og offentlige myndigheder med geodemografiske data om Danmark og danskerne.Et af de første produkter var segmenteringsværktøjet conzoom®, der inddeler den danske befolkning efter socioøkonomiske og geodemografiske forhold.
Geomatic og conzoom® er i dag repræsenteret i hele Norden og virksomheden udvider fortsat med nye data.
Martin fik i 2018 to drenge i døgnpleje efter i mange år at have været aktiv i foreningen Børns Voksenvenner og haft flere venskabsbørn og børn i aflastning.
I dag har Martin, sammen med sit første venskabsbarn, en kreativ sneaker-forretning i København og på KarlsKicks.com.
Den planlagte reception og festligheder i forbindelse med fødselsdagen er desværre aflyst pga. den nuværende corona-situation.

Martin K. Glarvig