Ny partner hos Frankly

Emil Nørlund
emil@bureaubiz.dk

Klavs Valskov kommer til det digitale bureau fra en stilling som branddirektør hos GE.

Det digitale bureau, Frankly bliver til næste år en partner rigere. 42-årige Klavs Valskov, som i dag er branddirektør hos amerikanske GE og bosat i London, vil fra 1. marts 2018 være at finde i bureauets partnerkreds under stillingsbetegnelsen chief commercial officer.

Klaus Valskov startede hos GE for knap tre år siden og blev for nylig udnævnt til head of marketing communication. I hans nye rolle hos Frankly får han ansvaret for at øge virksomhedens internationale profil.

Frank Thomsen, CEO for Frankly, siger om ansættelsen:

”Vi er ovenud stolte af at kunne tiltrække et internationalt talent som Klavs. Vi ved, at han ofte er på blokken til mange executive roller både herhjemme og rundt om i Europa.”

Han fortsætter:

” Vi har leveret robuste resultater siden vores start og det er nu på tide at tage virksomheden til det næste niveau.”

Klavs Valskov, som før GE var kommunikationsdirektør hos Mærsk, siger om sit skifte til Frankly:

”GE er langt fremme, men jeg har besluttet, at tidspunktet nu er rigtigt til at gøre en forskel fra en anden vinkel. I min tid hos GE og Mærsk har jeg set dette nu mellemstore bureau konkurrere med verdens førende inden for digital kommunikation.”

Han fortsætter:

”.Jeg er naturligvis trist over at sige farvel til en række fremragende folk, men omvendt yderst begejstret for at blive en del af det unikke hold af stjerner hos Frankly.”

Klaus Valskov har en videregående uddannelse i kommunikation og HA og siden 1999 har han været ansat i roller hos L’Oréal, Accenture, Nordea, Mærsk og General Electric.

Derudover er han tidligere formand for International Association of Business Communicator EMEA, gæsteforelæser på universiteter og at finde på talerlisten ved internationale konferencer.

Valskov vil på trods af sit skifte til Frankly fortsat være baseret i London.

Med Klaus Valskovs indtræden er der seks personer i Franklys partnerkreds, som nu består af Frank Thomsen, Nicolai Wichmann, Jesper Strøm Madsen, Chris Pedersen, Peter Svendsen og Klavs Valskov.

Frankly har 42 ansatte og i 2016 var omsætningen på  38 mio. kroner.