PA-bureau åbner værktøjskassen for virksomheder og organisationer

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Grace Public Affairs vil dele ud af den viden om værktøjer og analyser, som bureauet selv bruger i det dagelige arbejde med politisk rådgivning.

PA-bureauer lever normalt et stille liv og deler ikke deres viden med nogen. Men nu lancerer PA-bureauet Grace Public Affairs et digitalt univers, hvor organisationer og virksomheder kan få adgang til en række af bureauets interne analyser og værktøjer.

Indsamling og bearbejdning af information er et af de vigtigste værktøjer i public affairs-værktøjskassen, og det vil Grace gerne dele ud af nu med det digitale univers, som de kalder for Insight by Grace, fortæller partner og stifter Sune Wæsel:

”Forudsætningen for viden er, at man har et bredt netværk og i det hele taget orienterer sig dagligt i fx. Folketingets kanaler, hos de politiske sekretariater på Christiansborg og selvfølgelig i medierne. Her kan Insight bidrage til at klæde virksomheder og organisationer på til at imødekomme de stigende krav til overblik og viden.”

Som bruger i det digitale univers får man adgang til hele paletten af værktøjer og analyser, som bureauet selv bruger i det daglige arbejde med politisk rådgivning. Langt de fleste dokumenter er også tilgængelige i originalformater, så man som kan flette dem direkte ind i sine egne præsentationer eller notater. Det nye digitale univers er udviklet med afsæt i Graces egen erfaring og er finpudset gennem årene, siger Sune Wæsel.

”Vi har jo udviklet Insight, fordi vi selv har manglet det. Viden om politiske beslutningsprocesser er ikke noget, man bare kan google sig til. Ofte hænger politiske beslutninger også sammen på tværs og har mange afhængigheder, hvilket øger behovet for overblik. Det er den faglige præmis, som Insight er født ud af, og det er det behov i markedet, som Insight udfylder”.

Ét af de konkrete produkter, man som abonnent på Insight får adgang til, kalder Grace for det politiske cockpit. Cockpittet rummer en analyse af den forgangne uge samt et 360-graders overblik over den kommende uge i dansk politik. Her får man blandt andet et overblik over politiske forhandlinger, politiske begivenheder og møder, høringer og samråd mv. i Folketinget.