To etablerede bureauer går sammen

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Det ene bureau er 26 år gammelt, det andet er 15 år. Og det er to forskellige bureautyper, som nu forenes, når 727 og Klean bliver til Klean Group.

Den fortsatte digitalisering er altoverskyggende, og udviklingen er i fuld acceleration. Det kalder på nye kompetencer og mindsets, og det får 727 og Klean til at gå sammen i Klean Group pr. 1. juli 2023.

”Klean Group forener det bedste fra to verdener: Digital marketing, digital commerce og creative tech fra Klean med strategisk design, marketing og kommunikation fra 727. På den måde kan vi i endnu højere grad være med til at styrke vores kunders profil, øge deres innovationskraft og salg. Det mærker vi allerede nu, at der er kunder, der kvitterer for,” siger Ole Østergaard, partner i Klean Group, i en pressemeddelelse.

727 er stiftet i 1997, Klean kom til 2008, så er det er to etablerede spillere, der går sammen under fælles navn. Bureauerne har i forvejen samme ejerkreds bestående af Torben Storgaard, Ole Østergaard, Jesper Sørensen, Flemming Kok og Tom Elert (bestyrelsesformand).

Lanceringen af Klean Group er en re-positionering af Klean og 727 – nu samlet under Klean Group – og ikke en rebranding som i 2003, da Flemming Kok og Tom Elert købte Lady Patricia, en Boeing 727, placerede den i Stilling ved E45 og lancerede 727 Communication. 

Klean Group er ifølge pressemeddelelsen begyndelsen på en ny fortælling om at sætte det digitale forrest i forretningen og på snuden af flyveren, stærkt bundet sammen med 727’s design og kommunikationskompetencer, som fortsat figurerer på det orange haleror.

Flemming Kok, managing partner i Klean Group, siger: 

”Vi har fundet en ny destination og en ny position inspireret af udviklingen i samfundet og behovet hos vores kunder og udviklet af hele vores organisation. Derfor er vi glade for at kunne lancere Klean Group med budskabet: A great place to be – som er et løfte, vi giver til såvel kollegaer som til kunder.”

Klean Group karakteriserer sig selv som ”et digitalt- og designbureau” med godt 55 medarbejdere med hovedkontor i Skanderborg og afdeling på Aarhus Ø.